Handelsmissies ⋆ Export PartnerExport Partner

Handelsmissies

SAMEN DE WERELD ONTDEKKEN

Kennis en inspiratie opdoen over een specifieke markt zoals China, Chili, Berlijn of Senegal? Op hoog niveau netwerken met andere deelnemende topbedrijven, leveranciers, agenten, distributeurs, potentiële klanten of overheden?

Export Partner Trade Missions (voorheen de Nederlandse Export Combinatie) organiseert elk jaar verschillende trendtours en inkomende en uitgaande handelsmissies die allemaal zijn gericht op het openen van nieuwe deuren voor uw organisatie.

Afrikaanse vrouw in een bloemenkwekerij (DGGF)

KWALITEIT VOOROP

Export Partner is al sinds 2012 officieel raamcontractant van de RVO. Voor de opzet en organisatie werken we dan ook nauw samen met de Nederlandse overheid, de Nederlandse topsectoren, brancheorganisaties, lokale overheden, buitenlandse overheden en ambassades. Dankzij deze hoogwaardige partners, onze jarenlange ervaring en ons onbetaalbare netwerk wordt de kwaliteit van de deelnemers, het programma en de matchmaking vooraf en tijdens de reis gewaarborgd.

In 2020 ging de Nederlandse Export Combinatie op in Export Partner. De NEC was de drijvende kracht achter ‘Nederland Exportland’ en organiseerde al in de jaren ’50 de eerste handelsreizen.

Logo RVO

Nederland verbonden met de wereld

Als Export Partner verbinden wij het Nederlandse MKB met relevante internationale relaties. Tijdens de handelsmissies krijgen de partijen de kans om elkaar te leren kennen, de trends en ontwikkelingen te verkennen en potentiële samenwerkingen op te bouwen. Met de COVID-19 maatregelen is het niet mogelijk (geweest) om te reizen en daardoor ook niet om de handelsreizen te organiseren.

Tijdens een handelsmissie wordt er een programma opgesteld gebaseerd op de intakes van de delegatie. De sessies worden zo interactief mogelijk ingericht door groepsdiscussies en verschillende organisaties om het beste uit de missie te halen en samenwerkingen te versterken.