Beurzen ⋆ Export PartnerExport Partner

Beurzen

ELKE BEURS EEN SUCCES

Netwerken, nieuwe samenwerkingen, belangrijke deals en omzetgroei uit het buitenland: tijdens de internationale handelsbeurzen van de wereld gebeurt het. Export Partner is al decennia lang thuis op de beursvloer. Als bezoeker en deelnemer, maar ook als organisator van Nederland Paviljoens en individuele beursdeelnames.

Totale ontzorging tijdens een beursdeelname is hierbij ons credo – als exposant kan jij je zo volledig richten op je (potentiële) zakenpartners. Wij regelen de rest.

Export Partner Beurzen

VAN FOODEX TOT MAISON OBJET

Naast het faciliteren van individuele deelnames aan een groot aantal lokale beurzen binnen Azië (o.a. Myanmar, Filipijnen, Vietnam en India), organiseren wij ook het Nederland Paviljoen op de toonaangevende internationale vakbeurzen.

Onze wens voor elke beurs is om het Nederland Paviljoen te organiseren. Hier kan jij jouw bedrijf vertegenwoordigen en zelf in contact komen met potentiële importeurs en afnemers van jouw product.

Deelnemen aan een Nederlands Paviljoen is een uitgelezen kans om jezelf te presenteren onder de Nederlandse huisstijl. Die, in het algemeen, staat voor producten van hoge kwaliteit. Eén ding is zeker, het paviljoen valt op door de felle en levendige oranje kleur.

Waterland Brewery, exposant Nederland paviljoen

Wij organiseren beursdeelnames voor o.a. de FHA Singapore, de FOODEX Japan, de SIAL Canada, Growtech Turkije, Maison Objet in Parijs, de PLMA in Chicago en nog veel meer! 

Bekijk onze agenda voor de volledige beurzenlijst voor dit jaar en inschrijvingsdata onderaan deze pagina.

Het is niet altijd mogelijk om naar een van de beurslocaties te reizen. Echter, dit betekent niet dat jouw producten niet gepresenteerd kunnen worden. Naast ons Nederland Paviljoen hebben wij ook de NL Lounge geïntroduceerd, waar jij vertegenwoordigd bent en jouw producten gepresenteerd worden op de vakbeurs wanneer het niet mogelijk is om een Nederland Paviljoen te organiseren. En het werkt! Het is een formule die zeer succesvol was op de editie van FHC Shanghai 2021 en FOODEX Japan 2021.

Stand The Netherlands pavilion Export Partner

HAAL MEER UIT jouw BEURSDEELNAME

1. Voor de beurs

Jouw deelname wordt breed aangekondigd via onze sociale media- en netwerkkanalen. Ook wordt in samenspraak met een van onze exportmanagers een leadlijst opgesteld voor de regio. We helpen met het opstellen van de salespitch, gieten alle POS materialen in de taal van toepassing, verzorgen de eerste introductie uit naam van jouw bedrijf en regelen afspraken voor op de beurs.

2. Tijdens de beurs

Bij een deelname aan het Nederland Paviljoen is er altijd iemand vanuit Export Partner aanwezig voor de algehele coördinatie en organisatie. Geen exportmanager binnen de organisatie beschikbaar om de stand te bemannen? Uit naam van jouw bedrijf gaan onze ervaren exportmanagers aan de slag vanuit jouw stand.

3. NA DE BEURS

Niets is belangrijker dan het direct opvolgen van nieuwe leads. Veel bedrijven missen het gewenste resultaat uit hun beursdeelname doordat ze niet zorgvuldig iedereen weten op te volgen. Direct na afloop van de beurs verzorgt Export Partner de lead follow-up om jouw doelen te kunnen verwezenlijken.