Business Development ⋆ Export PartnerExport Partner

Business Development

meer omzet uit het buitenland?

Bij Export Partner gaat een dedicated exportteam aan de slag voor jouw organisatie, uit naam van jouw organisatie. Van marktonderzoek tot hands-on acquisitie neemt ons team, onder leiding van een ervaren exportmanager, het gehele commerciële exportwerk uit handen, zodat jouw business kan blijven groeien.

Focus is hierbij het toverwoord.

Coolbest Export Partner

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Jouw exportteam borgt continuïteit en biedt flexibiliteit door onze gebundelde expertise. Dankzij onze internationale saleservaring en diepe marktkennis hebben wij toegang tot een relatienetwerk van meer dan 25.000 bedrijven wereldwijd.

Het concreet binnenhalen van buitenlandse klanten is het einddoel, waarbij de nadruk ligt op langetermijnrelaties en dus duurzaam resultaat. Reken op een structurele aanpak aan de hand van onze drie modules: Export Challenge, Export Plan en Export Executie.

Klanten- Export Partner

JOUW DOELEN, ONZE 100% FOCUS

We staan bekend om onze handen-uit-de-mouwenmentaliteit.

Exportsucces draait om onderzoek, strategie en om het bouwen aan langetermijn relaties, maar vooral om doen. De wereld is ons speelveld en onze aanpak is universeel. Toch bekijken we elk nieuw project met een frisse blik en werken we altijd op maat. Geen bedrijf is hetzelfde. Geen markt is gelijk. En elk product heeft zijn eigen unieke potentie.

way of working

  • Module 1: Export Challenge

    Een reality check: wat is de stand van zaken binnen uw organisatie en waar ligt de exportpotentie? Waar blinkt uw organisatie in uit en wat zijn de bottlenecks? Welke landen en wat voor soort klanten bieden kansen? En, welke stappen zijn nodig om van start te kunnen gaan?

  • Module 2: Export Plan

    Export Partner ontwikkelt een route-to-market plan. Een pragmatisch plan gebaseerd op gedegen marktonderzoek waarin gekozen wordt voor landen, verkoopkanalen, producten, potentiële klanten, de entree-strategie en een kostenbegroting. En uiteraard met gezamenlijke doelen en milestones.

  • Module 3: Export Sales Executie

    Export sales executie door concrete acquisitie. Van een sales pitch en het eerste telefonische contact, tot aan het verzorgen van sampling en maken van offertes. Het bezoeken van de klant en het onderhandelen van de deal valt hier natuurlijk ook onder.