Welke subsidie mogelijkheden zijn er voor jou? ⋆ Export PartnerExport Partner

Welke subsidie mogelijkheden zijn er voor jou?

Ook afgelopen jaar hebben we weer vele bedrijven mogen helpen met hun internationale oriëntatie en ambities met behulp van de SIB (Starters International Business) vouchers van de RVO (Rijksdienst Ondernemend Nederland). Ondanks/dankzij COVID is de interesse in het buitenland alleen maar toegenomen waardoor het subsidie plafond van de RVO in export ondersteuning reeds in oktober al was gehaald. Goed te weten dat ook komend jaar deze internationaliseringsvouchers weer beschikbaar zijn!

Welke vouchers zijn er zoal?

Coaching voucher:

Wij geven je handvatten om te kunnen starten met zakendoen in het buitenland. Samen onderzoeken we de mogelijkheden en risico’s in het buitenland om tot een actieplan voor een internationaliseringsstrategie voor jouw organisatie te komen. Deze dienst is geheel kosteloos en betreft een waarde van € 2500.

Kennis voucher:

Deze voucher kan o.a. ingezet worden ten behoeve van marktonderzoek waaronder zakencultuur, wet- en regelgeving, concurrentieanalyse en marketinganalyse. Vergoeding tot 50% van de kosten met een max van € 2500.

Marktentree voucher:

Met onze hulp introduceren wij jouw bedrijf en producten bij potentiële buitenlandse partners en verzorgen de nodige opvolging bij jouw potentiële klanten. Vergoeding tot 50% van de kosten met een max van € 2500.

Missie voucher:

Deze voucher is bestemd voor deelname aan een handelsmissie of beursinzending in het buitenland. De voucher is goed voor 50% van de deelnameprijs tot max € 1.500 voor een handelsmissie en € 2.500 voor een collectieve beursinzending.

Naast deze SIB vouchers zijn er ook vouchers beschikbaar met betrekking tot Brexit en COVID.

Brexit voucher:

Doe je zaken met het Verenigd Koninkrijk en blijkt dat jouw onderneming te maken krijgt met de gevolgen van Brexit? Met de Brexitvoucher krijg je subsidie voor advies over alternatieve markten of de concrete gevolgen van Brexit voor jouw onderneming. Vergoeding tot 50% van de kosten met een max van € 2500.

Kick-start voucher:

Bedoeld voor bedrijven die in het buitenland geraakt zijn door de Corona crisis. Zo kunnen wij jouw bedrijf helpen o.a. met het (onder)zoeken naar alternatieve afzet kanalen of bijvoorbeeld het opstellen van een nieuw sales/marketing plan om marktpositie te herstellen. Vergoeding tot 50% van de kosten met een max van € 2500.

Wil je ook (meer) internationaliseren en weten wat wij voor jou kunnen betekenen en welke subsidie mogelijkheden er zijn? Wees er snel bij en contact ons vandaag nog!

WorldMap Export Partner