Is jouw bedrijf klaar voor de feestdagen? | Blog | Export Partner

Is jouw bedrijf klaar voor de feestdagen?

De feestdagen staan op het punt van beginnen! Deze periode is voor ondernemers dé kans om hun omzet een boost te geven. Doormiddel van betaalde campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google Ads kan jij jouw eindejaar doelen realiseren. Goede voorbereiding is hierbij erg belangrijk. Wil je goede resultaten met je betaalde campagnes dan raden wij je aan om vandaag nog te beginnen.

Ten eerste is het belangrijk dat er binnen de organisatie duidelijk is wat de doelstellingen zijn.
Tip 1 van EP, formuleer je doelstellingen aan de hand van het SMART model!

Ten tweede is het goed om te weten dat je met advertenties kunt inspelen op verschillende dagen. Hierdoor kun je exact inspelen op feestdagen zoals Black Friday, Sinterklaas en kerst.
Tip 2 van EP, overleg intern of je gebruik gaat maken van bestaande of nieuwe campagnes. Mocht je hiervoor een sparringpartner zoeken, neem gerust contact met ons op!

Last but not least remarketing! Tijdens de oriëntatiefase voorgaande de feestdagen is het belangrijk dat jouw producten/diensten zichtbaar zijn. Met behulp van remarketing kun jij bezoekers die nog niet over zijn gegaan tot conversie op een subtiele manier benaderen.
Tip 3 van EP, des te eerder je begint met remarketing, des te meer data je verzamelt!

Online Marketing prijzen

Onze Online Marketing experts beschikken over jarenlange ervaring en een kwalitatief inlevingsvermogen. Ben jij benieuwd welke potentie Online Marketing kan hebben voor jouw bedrijf? Dan zijn onze intropakketten iets voor jou! Een maand lang sparren met onze Online Marketing expert. Kom tot nieuwe inzichten en ontdek de kansen voor jouw bedrijf.

Intropakketten menukaart