De juiste exportstrategie ⋆ Export PartnerExport Partner

De juiste exportstrategie

Maandelijks schrijven Guido Jacobs en Pepijn van der Heijden van Export Partner columns in het blad ‘FoodPersonality’. Dit blad is een platform van en voor mensen die in de supermarktsector werken of als leverancier verbonden zijn. Guido en Pepijn wisselen elkaar af als columnisten over interessante en relevante onderwerpen in de supermarktsector. Zij vertellen hun verhaal en geven hun visie op ‘de export van Nederlandse levensmiddelen’.

In de juni editie van de FoodPersonality stond het eerste telefoontje in de zoektocht naar de samenwerking met supermarktketen Billa in Oostenrijk centraal. In de editie van deze maand schrijft Pepijn van der Heijden over welke exportstrategie past bij het product om bij een supermarktformule binnen te komen. Hoe bereik ik me voor op een gesprek met de inkoper? Met welke strategie positioneren wij het product in welke regio’s? Wat zijn de unieke eigenschappen van het product waarmee de inkoper omver wordt geblazen?

Lees de column hier en ontdek hoe Pepijn met deze belangrijke vragen omgaat en zijn visie geeft op een goede exportstrategie.

Vragen of benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de juiste exportstrategie? Plan een (vrijblijvend) gesprek in met  [email protected]030 – 293 64 75.