Trade Missions

Handelsmissies- Export Partner

Discovering the World

Kennis en inspiratie opdoen over een specifieke markt zoals China, Chili, Berlijn of Senegal? Op hoog niveau netwerken met andere deelnemende topbedrijven, leveranciers, agenten, distributeurs, potentiële klanten of overheden? Export Partner organiseert elk jaar verschillende trendtours en inkomende en uitgaande handelsmissies die allemaal zijn gericht op het openen van nieuwe deuren voor uw organisatie.

Handelmissies-Export Partner- samen de wereld ontdekken
Handelmissies-Export Partner-Kwaliteit voorop

KWALITEIT VOOROP

Export Partner is al sinds 2012 officieel raamcontractant van de RVO. Voor de opzet en organisatie werken we dan ook nauw samen met de Nederlandse overheid, de Nederlandse topsectoren, brancheorganisaties, lokale overheden, buitenlandse overheden en ambassades. Dankzij deze hoogwaardige partners, onze jarenlange ervaring en ons onbetaalbare netwerk wordt de kwaliteit van de deelnemers, het programma en de matchmaking vooraf en tijdens de reis gewaarborgd.

In 2020 ging de Nederlandse Export Combinatie op in Export Partner. De NEC was de drijvende kracht achter ‘Nederland Exportland’ en organiseerde al in de jaren ’50 de eerste handelsreizen.