Unieke kans om kennis te maken met het Midden-Oosten

Het Midden-Oosten biedt mooie kansen voor het uitbreiden van uw business in het buitenland. Werk samen met een lokale importeur of distributeur om uw producten in het Midden-Oosten een vliegende start te geven.

Hoe komt u aan deze contacten?

Wij hebben voor u al een lijst beschikbaar met de meest vooraanstaande importeurs & distributeurs voor de regio. Tijdens een online matchmaking Middle-East event kunnen wij deze aan u koppelen. Een mooi moment deze partij te voorzien van een persoonlijke introductie en kennismaking. Voelt het goed? Dan is deze matchmaking een mooie kick-off voor verdere activiteiten in het Midden-Oosten, zoals de SIAL Middle-East!

De officiële inschrijvingen voor de SIAL Middle-East zijn van start gegaan. Deze beurs zal van 7 t/m 9 september plaatsvinden. Om je hier perfect op voor te bereiden zal er op 7 & 8 april een online matchmaking event zijn om de top food importeurs/distributeurs te ontmoeten. Aanvullend op de online match making, zal je ook meer te weten komen over de voedingsmiddelenindustrie en over ons NL paviljoen op de SIAL Middle East.
En… als bonus ontvang je na de online match making €250,- korting bij deelname aan de SIAL Middle East.

Hoe ziet deze online Matchmaking eruit?

Deze Matchmaking omvat een webinar + Matchmaking
Tijdens de Webinar leer je over de voedingsmiddelen industrie in het Midden-Oosten, de business ethics en de kansen voor de verschillende regio’s. Vervolgens word je tijdens de Matchmaking gegarandeerd gekoppeld aan 2 tot 5 relevante matches uit de regio!

Mis deze unieke kans niet en schrijf je in!

Meer informatie over deze combinatie van Matchmaking en beursdeelname vind je hier!

Of neem contact op met Sabrina Pauwels

 

Deal matchmaking SIAL beurs Middle East