Subsidies - Realiseer exportambities - Export Partner

Subsidies

Support International Business -vouchers

De Nederlandse overheid stimuleert export en heeft daarom verschillende subsidies beschikbaar gesteld in de vorm van internationaliseringsvouchers. Deze vouchers kunnen worden ingezet bij het opstarten en realiseren van jouw exportambities. In de praktijk betekent het een flinke tegemoetkoming in de investeringen die nodig zijn voor de internationalisering van je bedrijf. Bekijk de video van de RVO voor meer informatie over hoe een voucher kan worden ingezet.

De verschillende Support International Business-vouchers (SIB) van de RVO zijn:

Coaching voucher

Wij geven je handvatten om te kunnen starten met zakendoen in het buitenland. Samen onderzoeken we de mogelijkheden en risico’s in het buitenland om tot een actieplan voor een internationaliseringsstrategie voor jouw organisatie te komen. Deze dienst is geheel kosteloos en betreft een waarde van € 2.500.

Kennis voucher

Deze voucher kan onder andere worden ingezet ten behoeve van marktonderzoek waaronder zakencultuur, wet- en regelgeving, concurrentieanalyse en marketinganalyse. Vergoeding tot 50% van de kosten met een max van € 2.500.

Handelsmissie Georgië

Marktentree voucher

Met onze hulp introduceren wij jouw bedrijf en producten bij potentiële buitenlandse partners en verzorgen de nodige opvolging bij jouw potentiële klanten. Vergoeding tot 50% van de kosten met een max van € 2.500.

Missie voucher

Deze voucher is bestemd voor deelname aan een handelsmissie of beursinzending in het buitenland. De voucher is goed voor 50% van de deelnameprijs tot max. € 1.500 voor een handelsmissie en € 2.500 voor een collectieve beursinzending.