Online Marketing

BEREIK UW KLANTEN ONLINE

Met onze online marketing diensten zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online gezien gaat worden!

We bouwen aan de naamsbekendheid van jouw merk, creëren ‘ buzz’  rondom een nieuw product en verkrijgen voor jou die zo gewilde top-of-mind positie bij jouw doelgroep!

De marketingspecialisten van Export partner zijn thuis in alle ins-en-outs van digital marketing. Van strategie tot uitvoering en van content creatie tot data-analyse.

Online marketing- Export Partner- Onze online marketing diensten

ONZE ONLINE MARKETING DIENSTEN

De mogelijkheden met online marketing zijn enorm! Online adverteren is hier een belangrijk onderdeel van, maar daarvoor moet de basis ook goed zijn: goed onderhouden online kanalen met een duidelijke boodschap. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website of Instagram pagina.

Samen met jou bouwen we aan een sterke online strategie om jouw bedrijf op nationaal en internationaal niveau te laten groeien.  

 

een divers aanbod

Een online marketing strategie is van groot belang, maar hier komt behoorlijk wat bij kijken. Onze online marketing specialisten denken mee met elk aspect van jouw online strategie. Een greep uit de diensten die wij hierbij zoal bieden:

 • Organic content optimization
 • Social advertising 
 • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
 • Zoekmachine Adverteren (SEA)
 • Email Marketing

way of working

 • Bekendheid online marketing Export Partner

  Module 1: Bekendheid

  Bekendheid is de eerste stap. Wanneer een consument jouw bedrijf of merk niet kent is de kans erg laag dat zij betrokken zullen raken met jouw bedrijf. Om jouw doelen te behalen zullen we vaak beginnen met het versterken of verankeren van de naamsbekendheid.

 • Betrokkenheid online marketing Export Partner

  Module 2: Betrokkenheid

  Van bekendheid naar betrokkenheid tot conversie.

  Doorgaans bezoekt een consument meerdere malen een website voordat hij of zij overgaat tot het doen van een aankoop. Een consument moet dus eerst betrokken zijn voordat hij of zij overgaat tot conversie.

 • Conversie online marketing Export Partner

  Module 3: Conversie

  Conversie kan gaan om een aankoop, fysiek of online, het inschrijven voor een nieuwsbrief of het invullen van een leadformulier op LinkedIn. Voorafgaand aan zo’n conversie moet een consument doorgaans eerst bekend zijn met jouw merk, daarna betrokken en tot slot zal hij of zijn overgaan op conversie.