Online Marketing ⋆ Export PartnerExport Partner

Online Marketing

Jouw merk online ondersteunen

Export Partner is expert op het gebied van export en internationale handelsmissies en beurzen, maar ook op het gebied van de online ondersteuning van jouw product! 

Om een listing in de schappen van een Edeka, Mercadona of Marks & Spencer te ondersteunen is online marketing de ideale tool om in te zetten. 

Wereldmap diensten
EP OM

wij behalen de online doelstellingen

We bouwen aan de naamsbekendheid van jouw merk, optimaliseren jouw online en offline verkopen, creëren ‘ buzz’  rondom een nieuw product in een nieuwe markt en verkrijgen voor jou die zo gewilde top-of-mind positie bij jouw doelgroep!

De marketingspecialisten van Export Partner zijn thuis in alle ins-en-outs van online marketing. 

 

ONZE ONLINE MARKETING DIENSTEN

De mogelijkheden met online marketing zijn enorm! Online adverteren is hier een belangrijk onderdeel van, maar daarvoor moet de basis ook goed zijn: goed onderhouden online kanalen met een duidelijke boodschap. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verzorgde website in meerdere talen of een rijk gevulde Instagram pagina.

Samen bouwen we aan een sterke online strategie om jouw bedrijf op (inter)nationaal niveau te laten groeien.  

Interesse in onze marketing diensten?

way of working

 • Module 1: Bekendheid

  Bekendheid is de eerste stap. Wanneer een consument jouw bedrijf of merk niet kent is de kans erg laag dat zij betrokken zullen raken met jouw bedrijf. Om jouw doelen te behalen zullen we vaak beginnen met het versterken of verankeren van de naamsbekendheid.

 • Betrokkenheid online marketing Export Partner

  Module 2: Betrokkenheid

  Van bekendheid naar betrokkenheid tot conversie.

  Doorgaans bezoekt een consument meerdere malen een website voordat hij of zij overgaat tot het doen van een aankoop. Een consument moet dus eerst betrokken zijn voordat hij of zij overgaat tot conversie.

 • Conversie online marketing Export Partner

  Module 3: Conversie

  Conversie kan gaan om een aankoop, fysiek of online, het inschrijven voor een nieuwsbrief of het invullen van een leadformulier op LinkedIn. Voorafgaand aan zo’n conversie moet een consument doorgaans eerst bekend zijn met jouw merk, daarna betrokken en tot slot zal hij of zijn overgaan op conversie.