Diensten

Export Strategie & Advies

‘Zijn we op de goede weg: richten we ons op de juiste landen, verkoopkanalen en klanten voor optimaal resultaat? Welke trends zijn er internationaal binnen ons segment en welke strategie werkt? Hoe zit het met concurrentie in het buitenland? En, hoe moeten we onze organisatie inrichten om kansen te creëren en toekomstbestendig te zijn?’ Spelen er binnen uw organisatie vraagstukken op het gebied van export waar u graag meer inzicht krijgt, alvorens een beslissing te nemen? Wilt u bijvoorbeeld voorafgaand aan de beslissing tot export graag eerst sparren en heeft u behoefte aan advies? Wij komen graag bij u langs om u deze inzichten in export te verschaffen.

Met onze wortels stevig verankerd in de wereld van de export, ondersteunt en begeleidt ons team van ervaren export consultants sinds het jaar 2000 opdrachtgevers met haar marktkennis en ervaring. Export Partner bundelt haar kennis vanuit de klantenkring en het netwerk, waarmee wij een constant en actueel overzicht hebben van internationale trends en ontwikkelingen in landen, bij branches, klanten en concurrenten. Dit geeft ons kennis van de ‘best practices’ en valkuilen. Dit beïnvloedt ons werk in Export Acquistie en Export Accountmanagement, en vormt het advies dat we aan onze opdrachtgevers geven.

Export Partner spart met haar klanten over landen, kanalen en hoe u export concreet optuigt: wat heeft uw organisatie nodig, bijvoorbeeld qua mensen en wat is de impact op productiecapaciteit, productontwikkeling, of processen en systemen waarmee wordt gewerkt? Gedurende de export ontwikkeling en de groei van uw bedrijf, helpen wij uw onderneming en team met alles wat u daarbij tegenkomt. Zodoende begeleiden wij u soepel naar de volgende internationale fase.