Coachingsvoucher voor online marketing ⋆ Export PartnerExport Partner

Coachingsvoucher voor online marketing

Kosteloos starten met internationaal ondernemen

De coachingsvoucher van de regeling Starters International Business (SIB) is een voucher voor persoonlijke begeleiding. Zo ook de begeleiding bij het uitwerken van de online marketing strategie van jouw internationaliseringsplan.

Met de coachingsvoucher probeert de Nederlandse overheid jou te stimuleren om te exporteren. Deze voucher kun jij inzetten bij het opstarten en realiseren van jouw exportambities. In de praktijk betekent het een flinke tegemoetkoming in de investeringen die nodig zijn voor de internationalisering van je bedrijf. 

EP OM

Export Partner als coach

Wij van Export Partner zijn door de RVO benoemt tot SIB-uitvoerder. Dit betekent dat wij jouw bedrijf persoonlijk mogen begeleiden tijdens het uitwerken van een internationaliseringsstrategie. Op het gebied van online marketing betekent dat kosteloos opstarten met het bouwen van jouw merk en stimuleren van sales in het buitenland. 

Samen onderzoeken we de mogelijkheden en risico’s in het buitenland om tot een actieplan voor jouw organisatie te komen. Deze dienst is geheel kosteloos en betreft een waarde van € 2.500.

LET OP! Neem hiervoor contact op vóór 24 december 17:00 en vraag ons naar de voorwaarden.

Charlotte van der Zalm
Charlotte van der Zalm
Export Partner

COACHINGVOUCHER INZETTEN VOOR ONLINE MARKETING?

Vraag naar onze voorwaarden. Neem contact op met [email protected]