Coaching & Consultancy ⋆ Export PartnerExport Partner

Coaching & Consultancy

VERSTERK UW EXPORTKRACHT

Richten we ons op de juiste landen, verkoopkanalen en klanten? Welke trends zijn er internationaal binnen ons segment en welke strategie werkt? Hoe zit het met concurrentie in het buitenland? Hoe moeten we onze organisatie inrichten voor optimaal exportsucces?

Internationaal zakendoen biedt kansen, maar leidt ook tot nieuwe vraagstukken. Specifieke uitdagingen die vragen om een diepere marktkennis en export know-how. Export Partner staat organisaties, ondernemers en leidinggevenden bij in het oplossen van die vraagstukken middels persoonlijke coaching of concreet advies.

 

Coaching & Concultancy-Export Partner-Versterk uw Exportkracht
Beurzen 2

SOEPEL ONDERNEMEN EN INTERNATIONALISEREN

  • Spar met ons over nieuwe markten, kanalen en producten.
  • Wat zijn de valkuilen en wat zijn de best practices?
  • Export optuigen: wat heeft jouw organisatie nodig, bijvoorbeeld qua mensen? En wat is de impact op productiecapaciteit, productontwikkeling, of processen en systemen waarmee wordt gewerkt?
  • Gedurende de export-ontwikkeling en de groei van je bedrijf, helpen wij jouw organisatie met alle uitdagingen die we daarbij tegenkomen.

hoe werkt coaching & consultancy?

Samen met onze export en business development experts zullen wij jou helpen met alles wat op je pad komt. 

We zullen jouw (internationale) ambities en doelen bespreken om dit uiteindelijk natuurlijk te bereiken. Wil je weten waar en hoe jij het beste internationale zaken kan doen? Of ben je daar al mee bezig, maar je hebt advies nodig? Onze experts helpen je graag verder!

Heb je wel eens stilgestaan bij de verschillende culturen, de taalbarrières en diverse wetten en regels? Ook dit is belangrijk voor internationaal zakendoen!

Ontvang een gratis coaching traject van Export Partner met de SIB-coaching voucher t.w.v. €2.500.

Kijk hier voor meer informatie

of neem contact op met [email protected] of [email protected]