Account Management ⋆ Export PartnerExport Partner

Account Management

OPTIMALISEER UW BESTAANDE BUSINESS

De acquisitie is opgestart, de eerste gesprekken hebben plaats gevonden en een van je targets besluit om je product op te nemen in het assortiment; de eerste buitenlandse omzet wordt een feit! Dat betekent dat er veel werk bij komt kijken; van het invullen van de verschillende formulieren tot het opstellen van een accountplan. Accountmanagement wordt een belangrijke rol in deze fase.

Accountmanagement doen wij op interim basis of als logisch vervolg op ons business development traject. Met onze jarenlange ervaring in verschillende landen, branches en verkoopkanalen, kunnen wij naadloos bestaande internationale accounts overnemen en begeleiden naar het gewenste exportdoel.

EEN TEVREDEN KLANT IS EEN LOYALE KLANT

Accountmanagement betekent meedenken met de opdrachtgever, kansen creëren en de commerciële banden intensiveren. Denk hierbij aan het ontwikkelen van nieuwe producten en verpakkingen, het uitdenken van prijspromoties en de ontwikkeling van marketingcampagnes. Ook het maken van accountplannen, prijsonderhandelingen en het voeren van jaargesprekken horen hier bij.

Een rol die Export Partner goed kan vervullen, aangezien de eerste contacten door het team van Export Partner gelegd zijn en de gesprekken bij de nieuwe klant met jou en onze export manager hebben plaatsgevonden. Het eerste vertrouwen is gewonnen en geeft een goede basis voor het beheren van de klant.

Een greep uit het netwerk van retailers: