Diensten

Diensten

Met zo’n 20 jaar ervaring en een team van internationale, ervaren & resultaatgerichte export managers tilt Export Partner uw export naar een hoger niveau. Vanuit verschillende diensten bouwt Export Partner voor meer dan 100 opdrachtgevers aan de realisatie van hun bedrijfsmatige en persoonlijke commerciële exportambities. Klik op onderstaande diensten of download onze brochure.

  • Export Acquisitie: Heeft u de ambitie om te exporteren, maar mist uw bedrijf structureel tijd, specifieke kennis en kunde om dit zelf op te pakken? Dan gaan onze ervaren export managers voor uw organisatie aan de slag. Wij bouwen uit uw naam intensief aan uw nieuwe export klantenkring en leveren concreet resultaat. Meer weten over Export Acquisitie?
  • Export Accountmanagement: Exporteert u al maar komt het toch niet van de grond bij internationale handelspartners en klanten? Of bent u op zoek naar tijdelijke versterking met een frisse en ervaren blik, voor uw internationale relaties? Export Partner kan met haar ervaring snel bestaande internationale relaties oppakken, beheren en uitbouwen. Meer weten over onze dienst Export Accountmanagement?
  • Export Opleiding & Coaching: Zijn uw sales professionals nog niet helemaal export proof? Ontbreekt het vermogen om export zelf gestructureerd op te pakken? Met de post-HBO opleiding Export Marketing Management® krijgen uw medewerkers de exportbagage die nodig is. Theorie en praktijk, toegespitst op uw organisatie en exportvraagstukken. Meer over de post-HBO Export Marketing Management opleiding?
  • Export Manager Werving & Selectie: Behoefte aan een export manager voor groei of invulling van een vacature? Export Partner weet welke export skills nodig zijn en zorgt voor de juiste man of vrouw voor de ‘job’! Meer over de Export Werving & Selectie?
  • Export Strategie & Advies: Bent u nog zoekend naar de juiste exportstrategie en is de impact op de organisatie hiervan nog onduidelijk? Met 20 jaar ervaring weet Export Partner wat er speelt buiten de landgrens en wat er nodig is om succesvol te exporteren. De opgebouwde ervaring en kennis in ‘best practices’ maakt Export Partner uw strategisch sparring partner. Meer over Export Strategie & Advies?

Droomt u al jaren van een afzetmarkt in het buitenland, maar is het er nog altijd niet van gekomen? Of heeft u moeite om de next step te zetten? Dan is nu het moment om te beginnen met de individuele coaching voucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met deze gratis voucher bekijkt u samen met een ervaren exportstrateeg de mogelijkheden en risico’s voor export naar het buitenland en bereidt u uw bedrijf in zes weken voor op de buitenlandse markt die u graag wilt veroveren. Download nu onze folder ExportPartner – RVO Export Subsidies 2020lr