Trendtour Kopenhagen | Denemarken ⋆ Export PartnerExport Partner

Trendtour Kopenhagen | Denemarken

Fiets jij met ons mee door Kopenhagen? Samen ontdekken wij de laatste trends & ontwikkelingen in het FMCG landschap in hartje Denemarken.

Na de Trendtour Berlijn in 2021 is het nu tijd om af te reizen naar het noorden: Kopenhagen, Denemarken! Een interessante locatie  voor de zomereditie van de onze Trendtour! Nederland kijkt immers veel trends & ontwikkelingen af in het FMCG landschap in scandinavië, waaonder ook de Denen.

Kopenhagen heeft de ambitie om de eerste carbon neutrale hoofdstad te zijn in 2025, dit door meer groene gebieden, nieuwe soorten van energie opwekking en schonere mobiliteit. Van een ski baan op een afval verwerkingsfabriek tot urban gardens. Maar ook winkels voor foodwaste, verpakkingsloze supermarkten. Denemarken kent veel circulair denkende ondernemers en heeft een groot aandeel in biologische voedingsmiddelen in Europa. Tijdens de Trendtour Kopenhagen nemen wij je mee op de fiets door de verschillende wijken die elk zijn eigen identiteit hebben. Wij nemen je mee in de ontwikkeling van deze groeiende en groene stad. Er zal meer dan genoeg tijd zijn om in de koffie en eet cultuur te duiken. De Trendtour staat gepland in de zomer waardoor wij verwachten optimaal te kunnen genieten van het Deense buitenleven en gastvrijheid.

Waarom deelnemen aan de Trendtour Kopenhagen?

Pepijn en Daan (Export Partner), Jennifer Westgeest (The Female Retail Agency) en Eric Aerts (Berlin Concept Partners) nemen je mee door de stad die bruist van de ontwikkelingen en trends op het gebied van consumentenproducten, voedingsmiddelen & hospitality. Veel Michelin sterren tezamen met een innovatie cultuur zorgen ervoor dat de stad constant in beweging blijft. De Denen houden van goed eten, van goed leven en design en dat is te zien in  zowel Retail als ook de horeca locaties en de straten van Kopenhagen. In 3 dagen tijd ben jij helemaal up-to-date en kunnen jij en je team je voorbereiden op dat wat komen gaat.

Trends & ontwikkelingen opdoen in jouw branche?

Tijdens dit 3- daags bezoek aan het centrum van Kopenhagen duiken we met jou de Deense markt in! Samen door de gangpaden van o.a. (super) markten om te zien welke trends hier spelen. Op het programma staan onder andere:

MENY | SPAR | IRMA | KVICKLY | 365 COOP & 7-ELEVEN | LØS MARKET | WE FOOD | CENSUUM & HART BAGERI

Gedurende de tour stippen we belangrijke thema’s aan, zoals:

  • Reusability & Sustainability
  • Organic & Vegan
  • Consumentengedrag en de invloed hiervan op jouw producten.

Uiteraard kan een rondje (op de fiets) langs de culturele hotspots ook niet ontbreken. Kortom, dé zakelijke kennistrip van deze zomer voor jou!

Deelnemen aan de Trendtour Kopenhagen

Er is plaats voor 12 deelnemers aan deze tour van 6 t/m 8 juli. Deelname aan de trip kost €1.125,- bij het inzetten (en bij goedkeuring door de RVO) van de missievoucher. Deze voucher is beschikbaar voor MKB Nederland. Val je niet onder MKB Nederland, of heb je de missievoucher reeds ingezet en wil je wel aansluiten? Dan kost deze reis je €2.250,-. De bedragen zijn inclusief reis & verblijf, programma & consumpties + begeleiding vanuit Export Partner, Berlin Concept Partner en onze host op locatie: Jennifer Westgeest van de Female Retail Agency. Aanmelden kan tot 12 mei a.s.

Meer informatie als ook aanmelden?

Neem contact op met Daan Busscher.
Bel +316 24 16 9017 of mail naar [email protected]