Trendtour Italië ⋆ Export PartnerExport Partner

Trendtour Italië


Ontdekken wat de Italiaanse markt voor mij betekent? Dan is de Trendtour Italië de uitgelezen kans om te ontdekken wat er leeft en speelt op de Italiaanse markt. De Italiaanse consument is namelijk meer en meer opzoek naar nieuwe en gezonde producten. Wat dit specifiek voor jouw producten kan betekenen, ontdekken wij graag tijdens ons bezoek van 20 tot en met 22 juni 2023.

Waarom is de Trendtour zo interessant voor jou?

Deze dagen laten wij jou de ontwikkelingen op deze markt zien, in samenwerking met onze lokale partner Armando Franceschelli (distributeur/agent in retail & foodservice). Het doel van deze reis is het zien, proeven en ervaren wat de trends en ontwikkelingen zijn binnen de Italiaanse Retail en Foodservice. Met als onderliggend doel de kansen voor jouw producten in kaart te brengen en nieuwe zakelijke contacten op te doen voor potentiële samenwerkingen met Italiaanse partijen.

Wat kun je verwachten van de Trendtour?

De volgende programma onderdelen staan centraal:

  • Kennissessies over de Italiaanse Food & Beverage markt;
  • Deepdive hoe je te werk moet gaan binnen de Italiaanse retail;
  • Bezoeken aan verschillende supermarkten, zoals COOP, Esselunga en Conad;
  • Storechecks aan speciality- en bio stores, door o.a. een bezoek aan Naturasi;
  • Bezoek aan een van de hoofdkantoren van de grote retailers en/of distributeur;
  • Meeting en sales pitch met leveranciers/distributeurs bij Cooperitiva Italiana;
  • En uiteraard kunnen goede lunches en diners niet ontbreken in Italië.

Aanmelden voor de Trendtour

De deelnemersbijdrage voor de Trendtour Italië bedraagt €625,- per deelnemer bij goedkeuring van de RVO MKB missievoucher, anders €1250,-. Deze prijzen zijn inclusief catering en toegang tot verscheidene locaties, excl. BTW, reis- en verblijfkosten.

LET OP! Laatste kans op aanmelden! Meld u nu aan! Pepijn is verantwoordelijk voor de voorbereiding en komt graag met je in contact bij vragen, meer informatie of aanmelding.

E: [email protected] | T: + 31 (0)30 293 64 75