Trendtour FOOD Milaan, incl. bezoek aan TUTTOFOOD MILANO ⋆ Export PartnerExport Partner

Trendtour FOOD Milaan, incl. bezoek aan TUTTOFOOD MILANO

De Italiaanse consument is sterk opzoek naar nieuwe producten, waarbij de nadruk steeds meer op de gezonde keuze komt te liggen. Daarnaast stijgt de vraag van de Italiaan voor buitenlandse merken. Maar wat betekent dat specifiek voor mijn producten? Dat gaan we ontdekken door middel van de Trendtour naar Milaan van 8 t/m 10 mei.

Het doel

Het doel van deze reis is het zien, proeven en ervaren wat de trends en ontwikkelingen zijn binnen de Italiaanse Retail en Foodservice. Met als onderliggend doel de kansen voor jouw producten in kaart te brengen en nieuwe zakelijke contacten op te doen.

Concept Programma

Om inzichtelijk te krijgen wat er leeft en speelt onder de Italiaanse consument bestaat het programma uit de volgende onderdelen:

  • Kennissessies over de Italiaanse markt en retail landschap;
  • Bezoeken van de supermarkten zoals COOP, Esselunga en Conad;
  • Storechecks aan speciality en bio stores, met bezoek aan o.a. Naturasi;
  • Bezoek aan een distributeur en/of hoofdkantoor van een van de grote retailers;
  • Beursbezoek aan TUTTOFOOD;
  • Uiteraard mag een goede Italiaanse lunch en diner niet ontbreken. 
  • En meer!

De kosten

Deelname aan dit programma bedraagt 875,- EUR per deelnemer, bij goedkeuring van de RVO MKB Missievoucher, anders 1.750,- EUR. Deze kosten zijn inclusief catering en entree ticket TUTTOFOOD, maar exclusief BTW , reis-en verblijfkosten.

Hierbij meer informatie over de aanvraag: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sib/collectieve-activiteit.

Aanmelden

Interesse, vragen of aanmelden voor deze Trendtour? Dit kan door te bellen naar +316 46 32 60 23 of een mail te sturen naar [email protected]. Aanmelden kan tot 8 maart 2023.