Trendtour F&B Singapore ⋆ Export PartnerExport Partner

Trendtour F&B Singapore

Singapore is een snelgroeiende economie met een rijke bevolking en een toenemende vraag naar kwalitatieve voedingsmiddelen.

Daarnaast is Singapore een belangrijk knooppunt voor de distributie van voedingsmiddelen in Azië en biedt ondernemers de mogelijkheid om producten aan een groter publiek in de regio aan te bieden.

Ook het zakelijke klimaat is gunstig door de efficiënte douane- en invoervergunningsprocedure, waardoor het exporteren van F&B producten eenvoudiger is geworden in vergelijking met voorgaande jaren.

Ter aanvulling staan de Nederlandse voedingsmiddelen bekend om hun hoge kwaliteit en worden zeer gewaardeerd in Singapore. Dit biedt potentie voor Nederlandse voedingsproducenten en exporteurs.

Maar wat betekend dit specifiek voor jou als ondernemer? Wat zijn de mogelijkheden voor jouw producten? Ga mee en ontdek wat er mogelijk is voor jou tijdens de Trendtour naar Singapore van 23 – 28 April, inclusief een bezoek aan de Food & Hotel Asia (FHA). 

Wat kan je verwachten?

Singapore is een dynamische markt met veel potentie voor jou als ondernemer. Om erachter te komen wat dit specifiek kan opleveren nemen we je mee in de ontwikkelingen en mogelijkheden. Dit doen wij samen met een kennis experts die Singapore door en door kent op het gebied van retail, groothandels, out-of-home en de laatste trends en ontwikkelingen binnen FMCG. Buiten het informatieve elementen (seminar, de expert, gesprek met Nederlandse ondernemers, de Ambassade, etc), willen wij jou ook graag dingen laten zien, ervaren en proeven. Dit doen wij aan de hand van store checks, maar ook culturele activiteiten waaronder authentieke lunch en diner locaties. Ter afsluiten zullen wij ook de FHA bezoeken.

Dit gaan we doen:

Deze Trendtour bindt plaats van 23-28 april 2023 en het programma bevat de volgende elementen:

  • 2-daagse veldprogramma met een expert op het gebied van FMCG in Singapore.
  • Seminar op de Nederlandse Ambassade over de laatste trends en ontwikkelingen
  • Store checks
  • In gesprek met Nederlandse ondernemer(s) actief in Singapore
  • Een culturele activiteit
  • Bezoek aan de Food & Hotel Asia
  • en meer!

* Programma onder voorbehoud van wijzingen. 

De kosten

Kosten voor deelname aan de Trendtour zijn slechts €2.995,- excl. reis & verblijf.

Als MKBér heb je de mogelijkheid een subsidievoucher in te zetten waardoor de kosten op €1.495,- uitkomen. Deze voucher is voor NL MKB en vragen we samen met jullie aan. Geen garantie dat die wordt toegewezen, maar meestal gaat dit goed en wordt achteraf de €1.500,- overgeboekt op jullie rekening.

Zodra wij de officiële bevestiging deelname hebben ontvangen zullen wij contact opnemen om jullie hierbij te ondersteunen.

Hierbij meer informatie over de aanvraag: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sib/collectieve-activiteit.

Aanmelden

Interesse, vragen of aanmelden voor deze Trendtour? Dit kan door bellen naar +316 51 67 15 53 een mail te sturen naar [email protected]