Trendtour Berlijn storecheck en meer ⋆ Export Partner

Trendtour Berlijn

De meest leerzame en interactieve storecheck trip van dit jaar- Trendtour Berlijn!

2-dagen door hartje Berlijn op pad met ervaren exportmanagers, concept bouwers en Duitsland experts. Op woensdag 22 en donderdag 23 september brengen we een bezoek aan verschillende supermarkten die ruimte bieden voor jouw producten. We bezoeken o.a. de formules van de SCWARZ GRUPPE (Lidl en Kaufland), REWE, METRO, NETTO, maar bijvoorbeeld ook het groot warenhuis KADEWE en de FOOD TECH CAMPUS van EDEKA! Het innovatiecentrum voor de toekomst en invulling van de winkelschappen.

Deze trip zetten wij samen op met Eric Aerts, eigenaar van Berlin Concept Partners en woonachtig in Berlijn. Eric ontwikkelde het succesvolle Swirl’s Ice Cream concept in 1994. Na de overname door Unilever in 2000, opende hij met zijn team ruim 600 shops en heeft hij als Global Retail Director gewerkt aan projecten voor Magnum, Bertolli, Ben&Jerry’s, Barry Callebaut en Unox. Dichterbij de kennisbron gaan we niet komen.

Export Partners bij een Rewe winkel. Store checken

Waar en wanneer?

Centrum Berlijn – op 22 en 23 september 2021

Aanmelden kan tot 1 mei. Doordat de trip vorige keer is uitgesteld is er beperkt ruimte voor uitbreiding van de groep. Interesse? Laat dit dan snel weten!

Kosten

€747,50 p.p. bij verzilvering van uw RVO missievoucher t.w.v. 50% van de deelnamekosten. Anders slechts €1495,- p.p. Wij organiseren hiervoor de gehele 2-daagse trip en u hoeft enkel uw koffer in te pakken.

Deelnemen aan de trendtour Berlijn?

Je kan je aanmelden middels de blauwe aanmeldbutton hieronder. Met het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor deze reis, gesteld door Export Partner.

Toch nog een paar vragen over deze 2-daagse trendtour Berlijn of de algemene voorwaarden? Dan kun je contact opnemen met Daan Busscher

Wij kijken erg uit naar deze trip en zouden het leuk vinden als wij dit samen met jou mogen doen!

Tijdens de Trend tour kom je ook mooie geschiedenis stukken tegen