SIAL Middle East | Food Business | ExportPartner

SIAL Middle East

Uw foodbeurs voor de SIAL Middle East

 

De SIAL Middle East beurs heeft een wereldwijd netwerk en staat voor kwaliteit. Deze beurs biedt je een platform voor de export van jouw voedingsmiddelen naar het Midden-Oosten.

Waarom is deze beurs voor u interessant?

 

De SIAL Middle East is een sterk internationaal platform voor het vermarkten van jouw producten in de voedingsmiddelenbranche richting het Midden-Oosten. Steeds meer landen weten hun weg te vinden naar de SIAL ME die ook weer ingangen biedt richting Noord-Afrika. Export Partner staat in direct contact met de retail in de Golfstaten en vooraanstaande importeurs & distributeurs voor jouw producten. Daarnaast komen door de directe betrokkenheid vanuit het ministerie in Abu Dhabi (ADAFSA), Export Partner en de Landbouwraad Golfstaten handelsbelemmeringen nauwelijks voor.

Het Nederland paviljoen op de SIAL Middle East brengt alle kansen en mogelijkheden voor jou samen in 3 dagen op één locatie.

Kosten deelname SIAL Middle East

 

De kosten voor deelname aan deze beurs zijn € 9855,- excl. BTW. Echter, er is een mogelijkheid tot subsidie vanuit de Nederlandse overheid waardoor de totale kosten voor deelname € 7355,- excl. BTW zijn. Laat uw contactgegevens achter voor een gratis adviesgesprek over uw mogelijkheden om aanspraak te maken op deze subsidie.

 

Bij het achterlaten van uw contactgegevens sturen wij vrijblijvend meer informatie over deze beurs.

Beurzen - Export Partner - Growtech Turkije - Golfregio

WE ARE THE NETHERLANDS

 

Voor het eerst sinds de oprichting van de SIAL Middle East zal er een Nederland paviljoen worden georganiseerd. Dit Nederland paviljoen biedt je de mogelijkheid om met uw eigen stand en eigen identiteit gepresenteerd te staan onder de ‘We are the Netherlands’ branding. Dit verbindt jou en andere Nederlandse deelnemers aan de SIAL ME met duizenden bezoekers welke op zoek zijn naar uw producten.

Voordelen van een Nederland paviljoen:

  • Leer van andere ondernemers die zaken (willen) doen in de Golfregio en wees goed zichtbaar voor belangrijke (potentiële) zakenpartners.
  • Geniet van volledige ontzorging tijdens uw beursdeelname, van A tot Z begeleidt Export Partner u bij uw deelname.
  • Profiteer van netwerkrecepties voor alle deelnemers aan het Nederland paviljoen.
  • En natuurlijk geen verborgen kosten en onvoorziene omstandigheden bij uw standbouw.

 

Deelnemen aan de SIAL Middle East?

Wilt u meer informatie ontvangen over deelnemen aan de SIAL Middle East en een gratis adviesgesprek? Laat dan hier uw contactgegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wellicht komt jouw bedrijf in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €2500, die als korting gebruikt kan worden. Meer informatie hierover is op te vragen bij Daan Busscher.