SIAL India ⋆ Export Partner

SIAL India

Uw foodbeurs in India

De SIAL heeft een wereldwijd netwerk en staat voor kwaliteit. Deze beurs biedt je een platform voor de export van jouw voedingsmiddelen naar India.

Waarom is deze beurs voor u interessant?

De 2e editie van SIAL India vond plaats in 2019 en deze editie was getuige van 300+ exposanten uit 30 landen met ca. 8.000+ bezoekers, waardoor het het ideale netwerk- & zakenplatform is voor partijen van de food & beverage industrie. Het Nederland paviljoen op de SIAL India brengt alle kansen en mogelijkheden voor jou samen in 3 dagen op één locatie.

WE ARE THE NETHERLANDS

Dit Nederland paviljoen biedt je de mogelijkheid om met uw eigen stand en eigen identiteit gepresenteerd te staan onder de ‘We are the Netherlands’ branding. Dit verbindt jou en andere Nederlandse deelnemers aan de SIAL India met duizenden bezoekers welke op zoek zijn naar uw producten.

Voordelen van een Nederland paviljoen:

  • Leer van andere ondernemers die zaken (willen) doen in India en wees goed zichtbaar voor belangrijke (potentiële) zakenpartners.
  • Geniet van volledige ontzorging tijdens uw beursdeelname, van A tot Z begeleidt Export Partner u bij uw deelname.
  • Profiteer van netwerkrecepties voor alle deelnemers aan het Nederland paviljoen.
  • En natuurlijk geen verborgen kosten en onvoorziene omstandigheden bij uw standbouw.

Beurzen - Export Partner - Sial Toronto - Worldwide

Deelnemen?

Wilt u meer informatie ontvangen over deelnemen aan de SIAL India en een gratis adviesgesprek? Neem contact met ons op of laat u contactgegevens achter.

Wellicht komt jouw bedrijf in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €2500, die als korting gebruikt kan worden. Meer informatie hierover is op te vragen bij Guido Jacobs.