SIAL Toronto

Jouw Foodbeurs voor de Canadese en Noord-Amerikaanse markt-SIAL Canada

De SIAL heeft een wereldwijd netwerk en staat voor kwaliteit. De SIAL Canada vindt jaarlijks plaats, afwisselend in Toronto en Montreal en biedt jou een platform voor de export van uw voedingsmiddelen naar Canada en Noord-Amerika. In september vindt de 18e editie plaats van de SIAL Canada in Toronto.

Wat kenmerkt de SIAL Canada:

SIAL Canada is niet alleen belangrijk voor de Canadese agrovoedingsindustrie, het is ook een bevoorrechte toegangspoort tot de Amerikaanse en internationale markten. SIAL Canada is nu het enige evenement van zijn omvang in Canada, met meer dan 1.200 nationale en internationale exposanten uit 50 landen die meer dan 25.000 kopers uit Canada, de Verenigde Staten, en 60 andere landen ontvangen.

SIAL Canada is de enige nationale vakbeurs die een compleet aanbod van voedingsproducten onder één dak aanbiedt om aan de verwachtingen van jouw klanten te voldoen. Of je nu werkt in de detailhandel, catering of voedselverwerkende industrie, of je bent gewoon op zoek naar nieuwe en innovatieve producten of regionale specialiteiten uit de hele wereld, je vindt hier precies wat je nodig hebt.

6- redenen om deel te nemen aan de beurs:

  • Een hoge kwaliteit van deelnemers.
  • Alles onder één dak! De SIAL en SET beurs werken samen onder eenzelfde platform.
  • De laatste trends in de markt zijn te vinden op deze beurs.
  • De beurs biedt de perfecte mogelijkheid om inspiratie op te doen.
  • De beurs spreekt een internationaal publiek aan.
  • Niet alleen de stands bieden inzichten, maar de beurs biedt ook conferenties en paneldiscussies.

WE ARE THE NETHERLANDS

Bemachtig jouw stand binnen het Nederland paviljoen:

Voor het eerst sinds de oprichting van de SIAL Canada zal er een Nederland paviljoen worden georganiseerd. Dit Nederland paviljoen biedt je de mogelijkheid om met jouw eigen stand en eigen identiteit gepresenteerd te staan onder de ‘We are the Netherlands’ branding.

Het Nederland paviljoen verbindt jou en andere Nederlandse deelnemers aan de SIAL Canada met duizenden bezoekers opzoek naar jouw producten. Export Partner zal voor je aan alles denken, van inschrijving bij de beurs tot aan het uitnodigen van potentiële partners voor de Amerikaanse markt. Ook het ontzorgen tijdens de beurs op locatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden jou het platform op de beurs voor Canada en verder door naar Noord-Amerika zodat je kunt performen.

 

Beurzen - Export Partner - Sial Toronto - Worldwide

Wist u dat?

De SIAL Canada jaarlijks plaatsvindt en blijft groeien in volume en bekendheid

SIAL Toronto onderdeel is van het SIAL netwerk wereldwijd

Er meer dan 1100 exposanten staan

De beursvloer ruim 280.000sqft groot is

Er meer dan 10.000 B2B bezoekers zijn per dag

Ruim 50 landenpaviljoens vertegenwoordigd staan

 

Deelnemen?
Wilt u zich aanmelden? Dat kan door middel van het aanmeldformulier. Met aanmelden gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden. Voor meer informatie over deze voorwaarden of bij vragen kunt u contact opnemen met Daan Busscher

Mogelijk komt u in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €2500, die als korting gebruikt kan worden. Meer informatie hierover is op te vragen bij Daan Busscher.

Export Partner: Trade Exhibitions & Missions (voorheen de Nederlandse Export Combinatie) handelt als de exclusieve agent in Nederland voor SIAL (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.

Wij nodigen u graag uit om met ons mee te gaan naar dit event. Geinteresseerd? Meld u dan aan.