SIAL America | LAS VEGAS ⋆ Export Partner

SIAL America | LAS VEGAS


Daar is die dan, eindelijk! De eerste beurs in de VS die de voedingsmiddelenbranche breed meeneemt. 

Deze splinternieuwe beurs van de SIAL wil en mag je niet missen wanneer jij actief of interesse hebt in de Amerikaanse markt. Zet het in je agenda, van 22 – 24 maart 2022 ben jij in Las Vegas!

De SIAL America, de beurs voor iedereen werkzaam in de Amerikaanse markt voor voedingsmiddelen en dranken, maakt bij uitstek deel uit van het wereldwijde voedingsmiddelennetwerk. SIAL, dat negen food events van wereldklasse omvat, met jaarlijks 700.000 bezoekers en 16.000 exposanten, wereldwijd, waaronder in Parijs en Sjanghai.

De SIAL America debuteert in Las Vegas in maart 2022, en brengt de Amerikaanse voedselgemeenschap samen. Een plek op deze beurs zorgt voor zichtbaarheid en nieuwe contacten bij belangrijke importeurs, foodservicebedrijven, distributeurs, retailers en groothandelaren. Met meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, faciliteren van zakelijke contacten, inspirerende inhoud en een ongeëvenaard export-platform, zal SIAL Amerika diegene samenbrengen die de voedsel- en drankenindustrie zowel in Amerika als wereldwijd vormgeven. Dit om te verbinden, te leren en te groeien.

De show brengt een uniek aanbod naar de Verenigde Staten met een uitgebreide presentatie van alle belangrijke voedingsmiddelen- en drankencategorieën uit de hele wereld. Dit geheel wordt ondersteund door de befaamde ‘SIAL-focus’ van uitmuntendheid en inspiratie.

Waarom exposeren?

All-Inclusive: SIAL America is het enige evenement dat de 10 sectoren van de food & beverage industrie in de Verenigde Staten samenbrengt. Als gevolg hiervan zullen jouw producten worden gepresenteerd aan een verscheidenheid van verschillende (in)kopers die je niet zult zien op traditionele niche-evenementen – welke deuren opent naar nieuwe klanten.

Expertise: het SIAL Netwerk heeft meer dan 50 jaar ervaring in het versterken van de voedsel- en drankgemeenschap als een zakelijk knooppunt en exportplatform. Als onderdeel van ’s werelds grootste toonaangevende beursnetwerk zal SIAL America het beste bieden op het gebied van innovatie, educatie en industriële connecties. Door de expertise en kennis van het SIAL-netwerk mee te nemen naar de Verenigde Staten, krijg jij als exposant van SIAL America de kans om de zichtbaarheid en de kansen voor jouw bedrijf te vergroten.

Influence: bekend om zijn kwaliteitsevenementen en conferenties, verzamelt, bouwt en koestert SIAL een internationale voedingsmiddelen-gemeenschap. Deze wordt verenigd rond de huidige en toekomstige uitdagingen en het ontdekken van innovaties in de industrie.

Nederland Paviljoen & Kosten

Tijdens de editie van 2022 staan wij ook op de SIAL Las Vegas, onder de Nederlandse vlag met het Nederland Paviljoen. Deelnemen aan het Paviljoen heeft naast het grote voordeel dat je opvalt binnen de beurshal, het voordeel dat uw deelname van A tot Z is geregeld.

Jij zal worden meegenomen in de voorbereidingen en kunnen wij assisteren in het versturen van samples naar de Verenigde Staten. Het enige wat jij hoeft te regelen is het promotiemateriaal om te gebruiken en te laten zien tijdens de beurs , het versturen van samples en het boeken van reis en verblijf. Wees er als een van de eerste bij!

De kosten bedragen €850,- per m2, met een minimale afname van 9m2. Kortom voor slechts €7.650 kunt u op de SIAL Las Vegas staan (excl. registratie kosten) Hierbij inbegrepen: standbouw, verlichting, elektriciteit, tafel, stoelen, NL Branding, evenementen en meer!

Komt u in aanmerking voor vouchers van het RVO? Vraag naar de mogelijkheden van een missievoucher en ontvang tot €2.500 aan subsidie.

Zie hieronder een impressie van de stand & paviljoen. Deze foto’s zijn afkomstig van de SIAL Middle East in Abu Dhabi (7 december 2021).

Deelnemen aan de SIAL America

Wilt jij meer informatie ontvangen over deelnemen aan SIAL America en een gratis adviesgesprek? Laat dan hier uw contactgegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Wellicht komt jouw bedrijf in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €2500. Deze voucher kan worden ingezet om korting te realiseren. Meer informatie hierover is op te vragen bij Wilco Boer.

Meer informatie?

Wilco Boer
E: [email protected]
T: +316 46 32 60 23