Seoul Food & Hotel

Uw voedingsmiddelen vermarkten in Korea? Zorg dan dat u zichtbaar bent op de meest bekende voedingsmiddelen en dranken beurs voor Korea – de Seoul Food & Hotel  (voorheen de Seoul Food).

 

Sectoren: Food retail, Foodservice, Food ingredients, Food equipment

Doelgroep: Food importeurs & distributeurs, inkopers retail en Horeca

 

Wat kenmerkt de Seoul Food & Hotel (SFH)? De SFH is voor Korea de grootste voedingsmiddelen & dranken beurs en scoort een plek in de top 5, meest belangrijke F&B beurzen in Azië. Een niet te missen beurs dus voor exporteurs met ambities voor de Aziatische markt, en in specifiek voor Korea.

 

De SFH brengt alle facetten van de voedselindustrie samen, van inkopers voor foodservice (hotelketens en restaurants), F&B groothandels en agenten, tot aan categorie managers van hypermarkten, supermarkten en E-commerce. De Seoul Food (SFH) biedt het totaalpakket voor de markt met:

50.000+ professionele bezoekers

80.000 m2 beursvloer

3.000 standhouders

30+ landenpaviljoens

 

Wat is Korea voor een markt?

Korea is de op 3 na grootste economie van Azië en de op 11 na grootste van de wereld. De afzet van voedingsmiddelen in Korea had een waarde van 18,6 miljoen ton dat voort kwam vanuit 168 verschillende landen. In specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie, deze is met 2,8% gestegen ten opzichte van 2018 en blijft een stijgende trend weergeven. Een aantal sectoren doen het bovengemiddeld goed:

  • Kant-en-klare maaltijden; in de afgelopen 5 jaar is deze markt gegroeid van €277mln tot ruim €670mln marktwaarde.
  • Gezonde en hoge kwaliteitsproducten; de Koreaanse consument is zich steeds bewuster van de verschillende producten die worden aangeboden op de markt. Kwaliteit en gezondheid zijn belangrijke pijlers.
  • Zoetwaren; de Koreaan is een zoete kouwer en dol op westerse lekkernijen. Korea staat niet bekend als beste dessertmaker en is sterk afhankelijk van import in deze sector.

 

 

Omdat we nog niet 100% zeker weten of we in juli mogen afreizen naar Zuid Korea, zetten we in op 2-mogelijkheden van deelname. Blijven de grenzen nog even gesloten, staan we hier met onze inmiddels welbekende succesformule, het alternatieve Nederland paviljoen.

 

Deelname aan deze lounge kan vanuit Nederland zelf. Wij bieden je dan het volgende:

  • Nederlandse vertegenwoordiging op de stand voor het warm ontvangen van uw bestaande relaties, maar ook voor een eerste introductie bij potentiële zakenpartners;
  • Samples/ Mock-ups en brochures gepresenteerd op de lounge;
  • Bedrijfslogo zichtbaar op de wanden van de lounge;
  • Bedrijfsvideo / presentatie draaiend op groot tv scherm in de lounge;
  • Zichtbaarheid in een markt waar het investeren in een relatie voor zakendoen belangrijk is. Ook in deze tijden.

Kunnen we in Juli wel afreizen naar Zuid Korea, dan gaan we ervoor zorgen dat u met een eigen stand zichtbaar kunt staan!

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de mogelijkheden voor de Seoul Food? Dat kan door middel van het aanleveren van het aanmeldformulier of rechtstreeks contact op te nemen met Daan Busscher.

 

Export Partner: Trade Exhibitions & Missions (voorheen de Nederlandse Export Combinatie) handelt als de exclusieve agent in Nederland voor Informa Markets (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.

Wij nodigen u graag uit om met ons mee te gaan naar dit event. Geinteresseerd? Meld u dan aan.