Seoul Food & Hotel 2023

Seoul Food & Hotel (SFH) | Zuid Korea

Uw voedingsmiddelen verkopen in Zuid-Korea? Zorg er dan voor dat u zich z.s.m. aanmeldt voor het Nederland paviljoen op de Seoul Food & Hotel (SFH) beurs 2023. De SFH is de belangrijkste voedingsmiddelen en dranken beurs voor Korea. De plek waar alle facetten van de voedselindustrie samenkomen. 

Wat kunt u verwachten?

De Seoul Food & Hotel beurs brengt alle onderdelen van de voedingsmiddelenindustrie onder 1 dak. Met meer dan 50.000 professionele bezoekers, 65.000 m2 beursvloer en 1.500 standhouders uit meer dan 40 verschillende landen is het een perfecte plek om naar de Zuid-Koreaanse in aanraking te komen.

Wat kan de Seoul Food & Hotel beurs u brengen?

Zuid-Korea staat op plek nummer 4 als het gaat om grote van de economieën in Azië, plek 9 van de wereld! Daarnaast is er in 2020 in totaal voor 27,3 miljard dollar aan eten geïmporteerd, 330 miljoen aan wijn en 18.33 miljoen ton aan voedsel. Tevens heeft Zuid-Korea met 57 landen een “Free Trade Agreement” wat het een optimale plek maakt om handel mee te drijven.

Het aantal sector dat vertegenwoordigd is op de SFH is ook zeer groot. Hieronder een klein overzicht:

 

 

Waarom met ons mee?

Door met ons mee te gaan bent u verzekerd van een top locatie op de SFH beurs. Het Nederland paviljoen biedt u de mogelijkheid om onderdeel te worden van een groter geheel en tegelijkertijd uw eigen identiteit vast te houden.

Door mee te gaan met het Nederland paviljoen komt u tevens in contact met andere Nederlandse ondernemers die zaken doen of willen doen in Zuid-Korea en omgeving. Daarnaast zorgt Export Partner voor een complete ontzegging tijdens uw beursdeelname, door onze ervaring en expertise zal alles tot in de puntjes worden verzorgd voor u. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de netwerkrecepties voor alle deelnemers aan het Nederland paviljoen.

Kosten

De kosten voor deelname aan deze beurs bedragen €920,- per m2, (nog ondervoorbehoud) met een minimale afname van 9m2. Voor dit bedrag zorgen wij er uiteraard voor dat u en uw bedrijf een top locatie hebben op de beurs. Wij verzorgen een goede stand en inrichting die past bij uw bedrijf.

Mogelijk komt uw onderneming in aanmerking voor een kortingsvoucher vanuit de RVO van €2.500,-. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Aanmelden

Deelnemende bedrijven kunnen zich aanmelden bij Daan Busscher, stuur daarvoor een mail naar [email protected] of bel: 06-24169017.

Zuid-Korea iets te ver? Misschien is er wel een andere beurs voor u! Check onze agenda voor alle opkomende beurzen of neem contact met ons op voor meer informatie!

U kunt ook zelf een kijkje nemen op de eigen website van Seoul Food & Hotel!