Seoul Food & Hotel

Seoul Food & Hotel (SFH) | Zuid Korea

Nederland paviljoen op de Seoul Food  & Hotel in Zuid-Korea

Wil je jouw voedingsmiddelen verkopen in Zuid Korea? Zorg dan dat je zichtbaar bent op de meest bekende voedingsmiddelen en dranken beurs voor Korea: de Seoul Food & Hotel (voorheen bekend als de Seoul Food). De SFH brengt alle facetten van de voedselindustrie samen, van inkopers voor foodservice (hotelketens en restaurants), F&B groothandels en agenten, tot aan categorie managers van hypermarkten, supermarkten en E-commerce. De Seoul Food (SFH) biedt daarmee het totaalpakket voor de markt. Met onder andere:

 • 50.000+ professionele bezoekers
 • 65.000 m2 beursvloer
 • 1.500 standhouders
 • 40+ deelnemende landen

Waarom deelnemen aan Seoul Food & Hotel in Zuid-Korea

Korea is de op 3 na grootste economie van Azië en de op 11 na grootste van de wereld. De afzet van voedingsmiddelen in Korea had een waarde van 18,6 miljoen ton dat voort kwam vanuit 168 verschillende landen. In specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie, deze is met 2,8% gestegen ten opzichte van 2018 en blijft een stijgende trend weergeven. Een aantal sectoren doen het bovengemiddeld goed:

 • Kant-en-klare maaltijden; in de afgelopen 5 jaar is deze markt gegroeid van €277 mln tot ruim €670 mln marktwaarde.
 • Gezonde en hoge kwaliteitsproducten; de Koreaanse consument is zich steeds bewuster van de verschillende producten die worden aangeboden op de markt. Kwaliteit en gezondheid zijn belangrijke pijlers.
 • Zoetwaren; de Koreaan is een zoetekauw en dol op westerse lekkernijen. Korea staat niet bekend als beste dessertmaker en is sterk afhankelijk van import in deze sector.

WE ARE THE NETHERLANDS

Voor deze beurs zal er een Nederland paviljoen worden georganiseerd. Dit Nederland paviljoen biedt je de mogelijkheid om met een eigen stand en eigen identiteit gepresenteerd te staan onder de ‘We are the Netherlands’ branding. Dat verbindt jou en andere Nederlandse deelnemers aan de Seoul Food & Hotel met duizenden bezoekers welke op zoek zijn naar nieuwe producten.

Voordelen van een Nederland paviljoen:

 • Leer van andere ondernemers die zaken (willen) doen in de regio en wees goed zichtbaar voor belangrijke (potentiële) zakenpartners.
 • Geniet van volledige ontzorging tijdens jouw beursdeelname, van A tot Z begeleidt Export Partner je bij jouw deelname.
 • Profiteer van de netwerkrecepties voor alle deelnemers aan het Nederland paviljoen.
 • En natuurlijk zijn er geen verborgen kosten en onvoorziene omstandigheden bij de standbouw.

Deelnemen aan de Seoul Food & Hotel

De kosten bedragen €895,- per m2, met een minimale afname van 9m2, dat betekent dat u voor slechts €8.055 op de Seoul Food & Hotel kunt staan (excl. registratie kosten). Hierbij zijn inbegrepen: standbouw, verlichting, elektriciteit, tafel, stoelen, NL Branding, evenementen en meer! Meer informatie ontvangen over deelnemen aan de Seoul Food & Hotel en een gratis adviesgesprek? Laat dan hier jouw contactgegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wellicht komt jouw bedrijf in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €2500, die als korting gebruikt kan worden.

Meer informatie hierover is op te vragen bij Daan Busscher