Seoul Food & Hotel ⋆ Export PartnerExport Partner

Seoul Food & Hotel

Zuid-Korea is een dynamische speler in de voedsel- en hotelindustrie en de vraag naar nieuwe trends en innovaties is krachtiger dan ooit. Wil jij ook bijdragen aan deze golf van vooruitgang? Dan mag je de Seoul Food & Hotel (SFH) 2024, de grootste B2B-beurs in de voedsel- en hotelsector in de regio, niet missen. Deze vindt plaats van 11 tot en met 14 juni 2024. 

Waarom is de SFH zo interessant voor jou?

De voedsel- en hotelindustrie in Zuid-Korea maakt een belangrijke transformatie door, gedreven door de visie om kwaliteit en service naar een hoger niveau te tillen. Dit heeft de weg vrijgemaakt voor innovaties en ontwikkelingen in de sector. Of je nu actief bent in de voeding of hotellerie, er zijn volop kansen op de SFH. Het evenement is meer dan alleen een beurs – het is een dynamisch platform waar ideeën worden uitgewisseld, samenwerkingen worden gesmeed en groei wordt gestimuleerd. 

Wat kun je verwachten van de SFH?

De Seoul Food & Hotel (SFH) 2024 belooft een invloedrijk evenement te zijn voor de Koreaanse horeca- en voedingsindustrie. Na de SFH 2023, die 1.500 exposanten uit 40 landen en 54.000 bezoekers aantrok, verwachten we een nog grotere opkomst in 2024, onderstreept door de groeiende rol van Zuid-Korea in deze sector. Een divers aanbod aan voedselproducten, dranken, horeca-apparatuur en hotelbenodigdheden zal te zien zijn, met een sterke nadruk op innovatie en duurzaamheid. Verder zullen trends en technologische vooruitgang in voedselverwerking en gastvrijheid centraal staan in de conferentie. Kortom, SFH 2024 wordt een sleutelevenement voor het vormgeven van de toekomst van de horeca- en voedselindustrie, met name in de bloeiende Aziatische markt.

Het Nederland Paviljoen op de SFH

Om jou merk en producten op te laten vallen tijdens deze beurs organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Dit zodat je volledig kan focussen op sales en marketing. Boven op de uitstekende zichtbaarheid word je door ons van A tot Z ontzorgd. Dit pakket omvat: 

  • Een toplocatie op de beurs;   
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen;   
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding;   
  • Met wit opgeleverde wanden;
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouw;   
  • Gaaf stand design met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar;    
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.);   
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden;   
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen);   
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten).

Aanmelden voor het NL Paviljoen

Een all-in-pakket op de SFH in Seoul bieden wij jou aan voor €950,-* per vierkante meter. Daarnaast betaal je eenmalig de registratiekosten van €795,-. Bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten. Registratie is open tot en met 26 April 2024. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker. Je kunt contact met hen opnemen via onderstaande gegevens:    

E: [email protected] | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: [email protected] | T: +31 (0) 30 29 36 475 

 *Dit is een voorlopige indicatie 

Je kunt ook zelf een kijkje nemen op de eigen website van Seoul Food & Hotel!