Seafood Expo North America ⋆ Export Partner

Seafood Expo North America


Zeevruchten & vis importeren vanuit de VS of exporteren naar de Verenigde Staten? Boston is het hart van de Verenigde Staten voor Seafood. Zorg dan dat je erbij bent op de Seafood Expo North America in Boston van 10 tot en met 12 maart 2024. 

Waarom is de Amerikaanse zeevruchtenmarkt zo interessant voor jouw onderneming?

2024 wordt een cruciaal jaar voor het betreden van de Amerikaanse vis-, schaal- en schelpdierindustrie, een sector die veerkrachtig en veelbelovend is. Met een voorspelde groei tussen 3,4% en 7,4% staat de sector op het punt van een ongekende uitbreiding. Een groeiende voorliefde voor pescotarische en mediterrane diëten stimuleert een aanzienlijke stijging in de consumptie van vis en zeevruchten, waardoor er een vruchtbare zee van kansen ontstaat voor nieuwe spelers. 

Daarnaast heeft de covid-pandemie geleid tot een verandering in het eetgedrag. Steeds meer consumenten koken thuis, wat heeft geleid tot een groeiende vraag naar duurzaam gevangen en verantwoord geproduceerde zeevruchten.  

De Seafood Expo North America in 2024 is het perfecte platform om te netwerken met leveranciers, te leren van sector-experts en de nieuwste trends te ontdekken. Dit maakt 2024 het perfecte moment om jouw hengel uit te werpen in de bruisende wateren van de Amerikaanse zeevruchten industrie. 

Wat kun je verwachten van de Seafood Expo?

De Seafood Expo is een essentiële schakel in de Amerikaanse en internationale zeevruchten industrie. Het evenement is een broedplaats voor multinationale bedrijven die de Amerikaanse markt willen betreden. Met duizenden professionals uit diverse marktsegmenten, waaronder importeurs, distributeurs en retail– en foodservice-managers, biedt de expo een unieke kans om jouw netwerk uit te breiden, kennis op te doen en jouw producten te presenteren aan een groot en gevarieerd publiek. Duik in deze rijke vijver van mogelijkheden op de Seafood Expo 2024!

Het Nederland paviljoen op de Seafood Expo

Om jouw product(en) goed op te laten vallen tijdens deze beurs organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Boven op de uitstekende zichtbaarheid word je door ons van A tot Z ontzorgd, dit zodat je volledig de focus kunt leggen op verkoop en marketing. Je kunt altijd rekenen op:  

  • Een toplocatie op de beurs; 
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen; 
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding; 
  • Met wit opgeleverde wanden;
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouwer;
  • Gaaf standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.); 
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen); 
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten). 

Aanmelden voor het NL Paviljoen

Meld je aan door te mailen of een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker, ze zijn te contacten via onderstaande gegevens:  

E: [email protected] | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: [email protected] | T: +31 (0) 30 29 36 475 

Neem ook zelf een kijkje op de eigen website van de Seafood Expo North America.