Saudi Agriculture Riyadh

Bent u actief in de Land-, tuinbouwsector? Heeft u ambities om uw export uit te breiden richting de Golfregio? De Saudi Agriculture brengt u in contact met ruim 17,000 potentiële professionele zakenpartners met landbouw expertise! Bemachtig nu uw stand op deze meest vooraanstaande beurs in de regio.

 

Wat kan de Saudi Agriculture betekenen voor uw onderneming?
Deze beurs kent maar liefst 40 jaar aan ervaring en waardering. 17,000 bezoekers uit de Golf regio, het Midden-Oosten en ROW landen. De Saudi Agriculture is dé beurs in de land en tuinbouwsector en opent hiermee de mogelijkheid om onder ogen te komen van duizenden importeurs en handelaren. Hiermee wordt de weg naar de Golf-regio voor u geopend.

 

Saudi-Arabië voert in deze regio de boventoon qua afzet en groeit ongelofelijk hard. In de afgelopen 8 jaar is de import van voedsel in de Golf-regio van 28,4 miljard dollar naar 53,1 miljard dollar gestegen en de verwachting is dat dit de aankomende jaren flink doorzet. De Golf-regio heeft altijd te maken met droogte en is dus erg vooruitstrevend in het inkopen en produceren van nieuwe landbouwtechnologieën. Ook hier liggen veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Vind tijdens deze beurs niet alleen nieuwe afnemers van uw producten maar geniet ook van alle andere voordelen zoals:

 

Ontdek nieuwe distributiekanalen om maximaal te profiteren van de Arabische markt.
Leer regionale vertegenwoordigers kennen die uw product bekend maken in het Midden-Oosten.
Vind grote Arabische investeerders en handelaren.
Koppel je merk aan 40 jaar landbouw evenement ervaring van deze beurs.

Een korte sneak peek van de voorgaande editie:

Naast de sterke focus op agro-, landbouw en horticultuur in het algemeen zal de beurs extra aandacht richten op  #artificialintelligence, #drones, #aerialimaging, #robotics and #softwaresolutions. Onderwerpen die liggen bij de kracht van de Nederlanders. Niet voor niets dat wij wereldwijd onze Farming the Future boodschap uitrollen. (Farming the future logo erbij). Een doel dat goed aansluit bij de Saudi 2030 goals! (kunnen we link doen naar saudi 2030 goals) http://www.fao.org/3/ax278e/ax278e.pdf

 

 

Bekijk hier de brochure Saudi Agriculture 2021  à nieuwe brochure bij Wilco vragen met alle opties

Al met al een unieke kans voor iedereen die actief is in de Agri-tech, Agri-food of landbouwsector!

 

Deelnemen?
Wilt u zich aanmelden? Dat kan door middel van het aanmeldformulier. Met aanmelden gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden. Voor meer informatie over deze voorwaarden of bij vragen kunt u contact opnemen met Daan Busscher

 

Mogelijk komt u in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €2500, die als korting gebruikt kan worden. Meer informatie hierover is op te vragen bij Daan Busscher.

 

Export Partner: Trade Exhibitions & Missions (voorheen de Nederlandse Export Combinatie) handelt als de exclusieve agent in Nederland voor REC Expo (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.

Wij nodigen u graag uit om met ons mee te gaan naar dit event. Geinteresseerd? Meld u dan aan.