PLMA CHICAGO Internationale beurs ⋆ Export Partner

PLMA CHICAGO

PLMA Chicago 2021

PLMA’s volgende “World of Private Label” International Trade Show zal plaatsvinden in het najaar van 2021 – 14 / 16 november. Gunstig gelegen in Hilton Rosemont/Chicago O’Hare, zal de PLMA Show meer dan 2.000 standen tellen. Hierbij zullen thema’s als levensmiddelen, snacks en dranken, huishoudelijke en keukenproducten, GM, en gezondheid en schoonheid aan bod komen.

Wist u dat?
Dit is de beurs voor Private Label producten
– De PLMA Chicago het zusje is van PLMA Amsterdam
– Categorie Managers van retail deze beurs als een must zien
– 1500 standhouders uit 40 landen stonden hier
– 25 landen paviljoens aanwezig zijn

PLMA organisatie

PLMA, opgericht in 1979, is een non-profit organisatie die meer dan 4.500 aangesloten bedrijven over de hele wereld vertegenwoordigt. De leden variëren van multinationals tot kleine familiebedrijven. Hun producten omvatten niet alleen voedingsmiddelen, dranken, snacks, gezondheid en schoonheid.  Maar ook huishouden en keuken, doe-het-zelf, en persoonlijke en vrijetijdsproducten. Sommige fabrikanten doen alleen aan huismerken. Andere zijn bekende merkfabrikanten die ook private label operaties hebben.

Als lid van PLMA heeft uw bedrijf toegang tot exclusieve marktonderzoeksgegevens. Deze zijn door The Nielsen Company zijn opgesteld voor PLMA’s International Private Label Yearbook. Het jaarboek bevat gegevens over marktaandelen in meer dan 7.000 productcategorieën in 19 landen. Om inzicht te krijgen in de kooptrends van de consument publiceert PLMA rapporten over de koopgedragspatronen. Deze zijn gericht op de belangrijkste markten van Europa. Andere diensten die beschikbaar zijn voor bedrijven die lid zijn van PLMA, zijn de maandelijkse nieuwsbrief van de sector, e-Scanner en PLMA’s maandelijkse nieuwsvideodienst PLMALive.

WE ARE THE NETHERLANDS

Bemachtig jouw stand binnen het Nederland paviljoen. Dit Nederland paviljoen biedt je de mogelijkheid om met jouw eigen stand en eigen identiteit gepresenteerd te staan onder de ‘We are the Netherlands’ branding.

Het Nederland paviljoen verbindt jou en andere Nederlandse deelnemers aan de PLMA Chicago met duizenden bezoekers. Allen opzoek naar jouw producten. Export Partner zal voor jou alles in goede banen leiden. Van inschrijving bij de beurs tot aan het uitnodigen van potentiële partners voor deze regio. Ook het ontzorgen tijdens de beurs op locatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden je het platform op de beurs voor de Staten zodat je kunt performen.

Voordelen van een Nederland paviljoen:

– Leer van andere ondernemers die zaken (willen) doen in de Staten.
– Goed zichtbaar voor belangrijke (potentiële) zakenpartners in de retail wereld
– Geniet van het volledig worden ontzorgt tijdens jouw beursdeelname, van A tot Z begeleidt Export Partner je bij jouw deelname.
– Geniet van netwerkrecepties voor alle deelnemers aan het Nederland paviljoen.
– Geen verborgen kosten en onvoorziene omstandigheden bij jouw standbouw.

Binnenkort meer informatie! Op de hoogte gehouden worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de mogelijkheden voor de PLMA Chicago? Dat kan door middel van het aanleveren van het aanmeldformulier of rechtstreeks contact op te nemen met Daan Busscher.

Export Partner: Trade Exhibitions & Missions (voorheen de Nederlandse Export Combinatie) handelt als de exclusieve agent in Nederland voor PLMA (beursorganisator). Wij faciliteren uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.