Evoke Western Australia ⋆ Export PartnerExport Partner

Evoke Western Australia

EVOKE WESTERN AUSTRALIA 

Australië, het land van contrasten en natuurlijke schoonheid, biedt niet alleen adembenemende landschappen, maar ook een stabiele economie met zakelijke mogelijkheden. Als Nederlandse ondernemer in de land-/tuinbouw sector is het tijd om de kansen te verkennen die zich voordoen op de Evoke Western Australia-beurs, die plaatsvindt van 20 tot en met 21 februari 2024 in Perth. 

WAAROM IS EVOKEAG INTERESSANT VOOR JOUW ONDERNEMING? 

Western Australia, met Perth als bruisende hoofdstad, is een regio die bekend staat om zijn mijnbouwindustrie en natuurlijke hulpbronnen. Echter, de diversificatie van de economie opent de deuren voor Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, waaronder technologie, duurzaamheid en voedselproductie. De groeiende vraag naar innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten maakt Western Australië een boeiende markt om te verkennen. 

       

 

DE EVOKE WESTERN AUSTRALIA-BEURS 

Evoke Western Australia is een dynamische beurs die diverse sectoren samenbrengt, van mijnbouw en technologie tot agribusiness en duurzaamheid. Deze 2-daagse conferentie biedt een uitgelezen kans om contact te leggen met lokale bedrijven, investeerders en overheidsinstanties. Met een verwachte opkomst van duizenden professionals en experts uit de regio, is het de ideale gelegenheid om jouw bedrijf te presenteren aan een breed publiek en nieuwe zakelijke connecties te leggen. 

HET NEDERLAND PAVILJOEN OP DE EVOKE WESTERN AUSTRALIA 

Om jouw producten en diensten op te laten vallen tijdens deze beurs, organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen biedt een opvallende presentatie van jouw bedrijf, met voldoende ruimte voor commerciële uitingen. Naast uitstekende zichtbaarheid bieden wij een volledige ontzorging, zodat jij je kunt richten op verkoop en marketing. Je kunt rekenen op: 

 

– Een strategische locatie op de conferentie; 

– Opvallende zichtbaarheid met het NL-Paviljoen; 

– Een Nederlandse uitstraling met de focus op jouw bedrijf; 

– Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie en standbouwer; 

– Een aantrekkelijk standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 

– Een volledig ingerichte stand met alle benodigdheden (tafels, stoelen, etc.); 

– Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 

– Een enthousiast Export Partner team ter plaatse gedurende alle conferentie dagen; 

– En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten). 

 

AANMELDEN VOOR DE CONFERENTIE 

Wij bieden een all-in-pakket op de EvokeAG Western Australia-conferentie aan voor €3.995,-. Dit is voor de combinatie conferentie en veldprogamma (18 & 19 feb) 

  

Meld je aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze experts, Daan Busscher of Joep van den Akker. Zij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens: 

  

E: [email protected] | T: +31 (0)30 29 36 47 5  

E: [email protected] | T: +31 (0)30 29 36 47 5 

 

Neem ook zelf een kijkje op de eigen website van de Evoke Western Australia.