Online Matchmaking Zuid-Korea

Tijdens deze Matchmaking, nemen wij je mee in het zakendoen met Zuid-Korea, de cultuur en welke er kansen er liggen binnen de voedingsmiddelen industrie. Dit is de uitgelezen kans om jezelf voor te bereiden op de SFH SEOUL FOOD & HOTEL. De perfecte combinatie om actief te kunnen starten of groeien binnen Zuid-Korea.

Ontmoet Koreaanse distributeurs en importeurs en kick-start jouw business in Zuid-Korea. Deze contacten kunnen resulteren in een beter succes op de SFH SEOUL Food & Hotel. Op deze beurs kunnen jouw producten vertegenwoordigd en gepresenteerd worden d.m.v. de NL Lounge. Een succes formule ontwikkeld door Export Partner om jouw producten toch onder de aandacht te brengen in tijden waarin wijzelf niet fysiek kunnen afreizen naar Zuid-Korea.

Kosten voor deelname bedragen €750,- en daarnaast ontvang je een korting van €250,- wanneer je naast deze Matchmaking ook deelneemt aan de SFH SEOUL.

Voorafgaand aan de matchmaking zal er een webinar zijn, waar je alles te weten komt over de voedingsmiddelen industrie in Zuid-Korea en tips & tricks over het zakendoen met de Koreanen.

 

Voor meer informatie of bij vragen kun je contact opnemen met Sabrina Pauwels

Wij nodigen u graag uit om met ons mee te gaan naar dit event. Geinteresseerd? Meld u dan aan.