Maison & Objet ⋆ Export PartnerExport Partner

Maison & Objet


Maison & Objet is terug op het wereldtoneel. Wil jij ook jouw design promoten en deel uitmaken van deze bruisende wereld? Mis dan niet de gelegenheid om deel te nemen aan het Nederland Design Paviljoen, van 7 sept tot en met 11 sept 2023 op de Maison & Objet in Parijs.

Waarom is de M&O beurs zo interessant voor jou?

De design- en interieurbranche is dynamisch en altijd op zoek naar frisse en nieuwe ideeën. De M&O Beurs is hét evenement waar innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën worden getoond en ontdekt. Of je nu een gevestigde ontwerper bent, een opkomend merk of werkzaam bent in een aanverwante industrie, de M&O Beurs biedt een platform vol mogelijkheden. Dit evenement gaat verder dan alleen een tentoonstelling – het is een levendige ruimte waar ideeën worden uitgewisseld, samenwerkingsverbanden worden opgezet en groei wordt gestimuleerd. 

Wat kun je verwachten van het Nederland Design Paviljoen op de M&O Beurs?

Het Nederland Design Paviljoen is een onmisbaar platform in de designindustrie. Elk jaar komen hier toonaangevende bedrijven samen om hun nieuwste ontwerpen en innovaties te presenteren. Maar het is meer dan alleen een showcase van Nederlands design. Het is een gelegenheid om contact te maken met ontwerpers, adviseurs, merkeigenaren, distributeurs en besluitvormers. 

Zoals wellicht ook bij jou bekend is, maakte het Dutch Design Paviljoen de afgelopen jaren indruk op het evenement. Dit jaar streven we naar een nog groter succes met jouw waardevolle bijdrage. Ons paviljoen biedt een uitgelezen platform om jouw producten en diensten aan een breed en internationaal publiek te presenteren. Denk hierbij aan onder andere de inkopers uit alle hoeken (warenhuizen, architectenbureaus, retail, handelshuizen & E-commerce) die de M&O bezoeken. 

Wij bieden een all-in standbouwpakket aan, inclusief alle benodigde faciliteiten. Dit pakket bevat: 

  • Tentoonstellingsruimte, pal aan de rode loper in hal 6 (naast de doorloop naar hal 7); 
  • 4 meter hoge wanden voor betere zichtbaarheid in hal 6; 
  • Witte vloer en wanden (deze kunt u volledig branden); 
  • 2 spotlights voor de verlichting van uw stand; 
  • 2 stroomaansluitingen; 
  • Dutch Design-labeling & branding; 
  • Ondersteuning voor en tijdens de show, dus geen zorgen over opbouw; 
  • Voorstel voor logistieke zorg van uw producten van- en naar de beurs; 
  • Drankjes op de stand met de andere exposanten van het paviljoen, georganiseerd door Export Partner.

Aanmelden voor het NL Paviljoen

Het tarief bedraagt €995 per m² (excl. €595 registratiekosten), met een minimale afname van 6m².

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de groei en ontwikkeling van de designsector op de M&O Beurs. Reserveer jouw plek in het Nederland Design Paviljoen en word onderdeel van de beweging die de toekomst van design vormgeeft. Registratie is open tot en met 20-06-2023.

Meld je aan door te mailen of vrijblijvend een adviesgesprek in te plannen met onze expert Joep van den Akker, te contacten via onderstaande gegevens:  

E: [email protected] | T: +31 (0) 30 29 36 475