Maison & Objet ⋆ Export PartnerExport Partner

Maison & Objet

MAISON & OBJET 

Ontdek de wereld van design en interieur op Maison & Objet, van 5 tot 9 september 2024. Als Nederlandse ontwerper of interieurprofessional krijg je de kans om deel te nemen aan deze vooraanstaande beurs en je creaties te presenteren aan een internationaal publiek. 

WAAROM IS MAISON & OBJET INTERESSANT VOOR JOUW ONTWERPBEDRIJF? 

Maison & Objet is een gerenommeerde beurs die de nieuwste trends op het gebied van design, interieur en lifestyle samenbrengt. Parijs staat bekend als de bakermat van de designwereld, en de beurs biedt een uitgelezen kans om jouw ontwerpen te tonen aan een gevarieerd en veeleisend publiek. De internationale allure van Maison & Objet maakt het de perfecte plek om jouw ontwerpen wereldwijd te promoten. 

      

MAISON & OBJET 

Maison & Objet is een toonaangevende beurs die professionals uit de design- en interieurindustrie aantrekt. Met deelname van vooraanstaande ontwerpers en bedrijven biedt de beurs een platform om te netwerken, kennis op te doen en de nieuwste trends in design te ontdekken. De 2024-editie belooft een inspirerend evenement te worden met exposanten die de meest vernieuwende en esthetisch verbluffende ontwerpen presenteren. 

HET NEDERLAND PAVILJOEN OP MAISON & OBJET 

Voor Nederlandse ontwerpers en interieurprofessionals die willen schitteren op Maison & Objet, organiseren wij het Nederland Paviljoen. Hier kun je jouw creaties op een opvallende manier presenteren. Meld je nu aan voor het paviljoen en profiteer van: 

  

– Een strategische locatie op de beurs; 

– Opvallende zichtbaarheid met het NL-Paviljoen;

– Nederlandse uitstraling met de focus op jouw bedrijf en naamsvermelding; 

– Strakke, witte wanden als achtergrond (eventueel naar smaak te customizen); 

– Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie en standbouwer; 

– Een aantrekkelijk standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 

– Een enthousiast Export Partner team ter plaatse gedurende alle beursdagen; 

– En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten). 

  

AANMELDEN VOOR HET NL PAVILJOEN 

Wij bieden een all-in-pakket op de Maison Objet-beurs aan voor €950,- per vierkante meter. Daarnaast betaal je eenmalig registratiekosten van €795,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten. 

  

Meld je aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze experts, Daan Busscher of Joep van den Akker. Zij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens: 

  

E: [email protected] | T: +31 (0)30 29 36 47 5 
E: [email protected] | T: +31 (0)30 29 36 47 5 

  

Neem ook zelf een kijkje op de eigen website van de Maison & Objet.