International Food & Drink Event ⋆ Export PartnerExport Partner

International Food & Drink Event


De vraag naar nieuwe trends en innovaties is sterker dan ooit in de voedings- en drankensector van het Verenigd Koninkrijk. Wil jij de kansen die hieruit ontstaan aangrijpen? Wees dan aanwezig op de International Food & Drink Event (IFE), de grootste B2B-beurs voor de voedsel- en drankenindustrie in London, Verenigd Koninkrijk, van 25 – 27 maart 2024. 

Waarom is de IFE zo interessant voor jou?

De Britse voedings- en drankenindustrie ondergaat een aanzienlijke transformatie, aangedreven door een visie om de duurzaamheid te bevorderen. Dit heeft de weg vrijgemaakt voor innovaties en ontwikkelingen in de sector. Of je nu actief bent in voedsel, drank of een aanverwante industrie, er zijn volop kansen op de IFE. Het evenement is meer dan alleen een beurs – het is een dynamisch platform waar ideeën worden uitgewisseld, samenwerkingen worden gesmeed en groei wordt gestimuleerd. 

Wat kun je verwachten van de IFE?

De IFE is een onmisbare hub in de voedsel- en drankenindustrie, zowel lokaal als internationaal. Elk jaar brengt het evenement toonaangevende bedrijven in de sector samen om de nieuwste producten en trends te presenteren. Het is meer dan alleen een showcase. Het is een kans om banden te smeden met voedselproducenten, inkopers, voedselproducthandelaars, distributeurs en besluitvormers. Als exposant op de beurs krijg je de unieke kans om jouw producten, diensten en oplossingen aan een breed publiek te presenteren. Met professionals uit de gehele voedingsmiddelenbranche die op zoek zijn naar de nieuwste producten en trends in de voedings- en drankensector, is de IFE een toplocatie om nieuwe producten te tonen en jouw netwerk uit te breiden. 

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de groei en ontwikkeling van de voedsel- en drankensector in het Verenigd Koninkrijk. Reserveer jouw plek op het Nederland paviljoen. 

Het Nederland paviljoen op de IFE

Dit betreft een combinatie van 1-daagse trendtour en 3-daagse beursdeelname op het NL paviljoen. Dit paviljoen is één gezamenlijke lounge met ieder een eigen desk voor jouw productpresentatie. Wij hebben slechts een beperkt aantal plekken op de NL Lounge (max 7) en inschrijvingen worden bevestigd op basis van “First come, First served“.  

Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Boven op de uitstekende zichtbaarheid word je door ons van A tot Z ontzorgd, dit zodat je volledig de focus kunt leggen op verkoop en marketing. Je kunt altijd rekenen op:  

  • Een toplocatie op de beurs; 
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen; 
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding; 
  • Met wit opgeleverde wanden;
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouwer;
  • Gaaf standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.); 
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen); 
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten). 

Aanmelden voor het NL Paviljoen

Meld je aan of plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker. Je kunt contact met hen opnemen via onderstaande gegevens:    

E: [email protected] | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: [email protected] | T: +31 (0) 30 29 36 475