In 4 dagen zakendoen met de UK | International Food & Drink Event ⋆ Export PartnerExport Partner

In 4 dagen zakendoen met de UK | International Food & Drink Event

Van 19 – 22 maart (2023) nemen wij jou mee in de wereld van Retail & Foodservice in het Verenigd Koninkrijk! Show jouw producten op de grootste F&B beurs in het land.

Wat kan je verwachten?

3 volle dagen staan volledig in het teken van de International Food & Drink Event (IFE). De IFE is de grootste samenkomst van inkopers en producenten uit de gehele F&B industrie in het Verenigd Koninkrijk. Jij staat met jouw producten op een compleet verzorgt NL paviljoen, oog in oog met potentiele zakenpartners.

Voorafgaand aan jouw deelname op de IFE stomen wij jouw klaar met een snelcursus “UK-business”, in de vorm van een Trendtour. We nemen je mee door retail & foodservice en bespreken samen de kansen voor jouw producten in de markt. Je leert de zakencultuur beter kennen, weet wie jouw concurrenten zijn en wordt geïnspireerd door andere ondernemers uit het vak. Uiteraard kan een typisch Engels Pub diner niet ontbreken. Kortom, in 4 dagen tijd ben jij helemaal op de hoogte van alles in en rondom de UK.

Dit gaan we doen:

Het programma bestaat uit de volgende elementen:

  • 3 daagse beursdeelname
  • 1 dag retail tour (Storecheck: Waitrose, Tesco, Sainsbury & Harrods;)
  • Netwerkborrel op de Nederlandse Ambassade in Londen
  • Typisch Pub diner
  • HS code check op uw export documentatiebenodigdheden
  • Half jaar lidmaatschap EvoFenedex

Wat is de IFE

De gehele voedingsmiddelen industrie komt hier samen. Van specialiteiten en Novel-food, tot dranken en alles daar tussen. Het motto van de exposanten op de International Food & Drink Event is: “een duurzame bijdrage leveren aan de voedingstransitie”.

Van 20 – 22 maart verwelkomt de IFE ruim 25.000 professionals uit de gehele voedingsmiddelenbranche. Professionals die opzoek zijn naar de nieuwste producten & trends in de voedings- en drankensector. De Londense retail en foodservice is trendsetter voor Europa en dus een uitstekende plek om nieuwe producten te laten zien. Daarnaast is het ook de perfecte locatie om uw netwerk te vergroten en één op één met jouw inkoper te spreken.

De IFE is gekoppeld aan de IFE Manufacturing, Hotel, Restaurant & Catering en The Pub Show.

Jouw deelnamepakket

Dit betreft een combinatie van 1-daagse trendtour en 3 daagse beursdeelname op het NL paviljoen. Dit paviljoen is één gezamenlijk lounge met ieder een eigen desk voor jouw product presentatie. Aanmelden is eenvoudig en kan door middel van het sturen van een email naar Daan Busscher ([email protected]). Na aanmelding nemen wij contact met jou op om een aantal organisatorische zaken af te stemmen en mogelijke wensen te inventariseren. We hebben slechts een beperkt aantal plekken op de NL Lounge (max 7) en inschrijvingen wordt bevestigd op basis van “First come First served”

De kosten

De kosten van deelname zijn € 5.000,- per bedrijf/deelnemer bij inzet van de RVO kennis voucher. Heb jij hier al gebruik van gemaakt? Dan kost deze combideelname je € 7.500,-. De kosten zijn enkel exclusief reis & hotelovernachting en het versturen van samples e.d.. Uiteraard leveren wij hierin suggesties zodat u compleet ontzorgt wordt.

Aanmelden

Interesse, vragen of aanmelden? Dit kan door een mail te sturen naar [email protected]

Voor de website van de IFE – Klik hier