Growtech Turkije internationale beurs ⋆ Export Partner

Growtech Turkije

De belangrijkste beurs voor de glastuinbouw- Growtech Turkije

Growtech zal worden gehouden van 24 – 27 november 2021 in Anfaş Expo Center, Antalya in Turkije. Deze beurs zal je de gelegenheid bieden om de bron voor nieuwe producten, technologieën en de nieuwste informatie over de sector te krijgen.

Beurzen - Export Partner - Growtech Turkije

 

6 redenen om deel te nemen aan de Growtech Turkije

6 reasons to visit Growtech

WE ARE THE NETHERLANDS

Bemachtig jouw stand binnen het Nederland paviljoen. Dit Nederland paviljoen biedt je de mogelijkheid om met jouw eigen stand en eigen identiteit gepresenteerd te staan onder de ‘We are the Netherlands’ branding.

Het Nederland paviljoen verbindt jou en andere Nederlandse deelnemers aan de Growtech Turkije. Deze beurs trekt duizenden bezoekers aan, allen opzoek naar jouw producten. Export Partner zal voor je aan alles denken, van inschrijving bij de beurs tot aan het uitnodigen van potentiële partners voor deze regio. Ook het ontzorgen tijdens de beurs op locatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden je het platform op de beurs voor Eurasia en in het verlengde de Golfregio zodat je kunt performen.

Beurzen - Export Partner - Growtech Turkije - Golfregio

Voordelen van een Nederland paviljoen:

Hier leer van andere ondernemers die zaken (willen) doen in Eurasia/ de Golfregio.
Je bent goed zichtbaar voor belangrijke (potentiële) zakenpartners.
Jouw deelname wordt van A tot Z begeleidt Export Partner.
Geniet van netwerkrecepties voor alle deelnemers aan het Nederland paviljoen.
Bij jouw standbouw zijn geen verborgen kosten en onvoorziene omstandigheden.

Binnenkort meer informatie! Op de hoogte gehouden worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de mogelijkheden voor de Growtech Turkije? Dat kun je doen door middel van het aanleveren van het aanmeldformulier of rechtstreeks contact op te nemen met Daan Busscher.

Export Partner: Trade Exhibitions & Missions (voorheen de Nederlandse Export Combinatie) handelt als de exclusieve agent in Nederland voor Informa Markets (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.