Growtech Turkije

s Werelds belangrijkste beurs voor de glastuinbouw
Growtech zal worden gehouden van 24 – 27 november 2021 in Anfaş Expo Center, Antalya-TURKEY. Het zal u de gelegenheid om de bron voor nieuwe producten en technologieën en de nieuwste informatie over de sector te krijgen.

Beurzen - Export Partner - Growtech Turkije6 redenen om deel te nemen aan de Growtech Turkije

https://www.growtech.com.tr/en/home.html

 

WE ARE THE NETHERLANDS

Bemachtig uw stand binnen het Nederland paviljoen. Dit Nederland paviljoen biedt u de mogelijkheid om met uw eigen stand en eigen identiteit gepresenteerd te staan onder de ‘We are the Netherlands’ branding.

Het Nederland paviljoen verbindt u en andere Nederlandse deelnemers aan de Growtech Turkije met duizenden bezoekers opzoek naar uw producten. Export Partner zal voor u aan alles denken, van inschrijving bij de beurs tot aan het uitnodigen van potentiële partners voor deze regio. Ook het ontzorgen tijdens de beurs op locatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden u het platform op de beurs voor Eurasia en in het verlengde de Golfregio zodat u kunt performen.

 

Voordelen van een Nederland paviljoen:

Leer van andere ondernemers die zaken (willen) doen in Eurasia/ de Golfregio.

Goed zichtbaar voor belangrijke (potentiële) zakenpartners.

Geniet van het volledig worden ontzorgt tijdens uw beursdeelname, van A tot Z begeleidt Export Partner u bij uw deelname.

Geniet van netwerkrecepties voor alle deelnemers aan het Nederland paviljoen.

Geen verborgen kosten en onvoorziene omstandigheden bij uw standbouw.

 

 

Binnenkort meer informatie! Op de hoogte gehouden worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de mogelijkheden voor de Growtech Turkije? Dat kan door middel van het aanleveren van het aanmeldformulier of rechtstreeks contact op te nemen met Daan Busscher.

 

Export Partner: Trade Exhibitions & Missions (voorheen de Nederlandse Export Combinatie) handelt als de exclusieve agent in Nederland voor Informa Markets (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.

 

 

Wij nodigen u graag uit om met ons mee te gaan naar dit event. Geinteresseerd? Meld u dan aan.