Vietnam Food & Hotel | Ho Chi Minh City ⋆ Export PartnerExport Partner

Vietnam Food & Hotel | Ho Chi Minh City


Bent jij actief binnen de voedingsmiddelen en Fast Moving Consumer Goods (FMCG) branche en heb jij interesse in de Vietnamese markt? Doe dan mee aan onze Roadshow Vietnam 2022. Met daarin een digitale Matchmaking (januari), een fysieke handelsmissie (juni/juli) en de Food & Hotel Vietnam (FHB) beurs (december).

De Vietnamese markt voor voedsel en dranken is sterk in ontwikkeling. Het consumeren van vet, suiker, en rood vlees neemt af. Terwijl de vraag naar vezels, wit vlees (kip, kalkoen, etc.), en zuivel producten toenemen. Wat resulteert in een stijgende vraag naar westerse producten en smaken. Dit wordt medemogelijk gemaakt door de economische groei welke Vietnam doormaakt, waardoor het bestedingsvermogen binnen het land stijgt.

Het aanbod van westerse producten in Vietnam is relatief laag, zeker in vergelijking met andere Aziatische landen. Wat betekend dat er veel ‘early mover’ kansen liggen, waar wij jou graag in meenemen door middel de Roadshow Vietnam 2022.

VOOR WIE?

Deze Roadshow Vietnam richt zich voornamelijk op Nederlandse bedrijven actief binnen de Food & Beverage en FMGC sector, in het bijzonder ‘ready foods’ en ‘processed food’.

Waarom deelnemen?

  • 3 activiteiten om lange termijnrelaties tot stand te laten komen
  • Maak kennis met relevante lokale partners en stakeholders
  • Krijg inzicht in de Vietnamese voedingsmiddelenbranche
  • Krijg waardevolle inzichten binnen de trends en ontwikkelingen binnen Vietnam en hoe u met uw bedrijf/producten hierop kunt inspelen.
  • Vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf in Vietnam

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Digitale Matchmaking – Voor het eerste contact moment organiseren wij het digitale matchmaking event, op 20 januari. Hier kom jij in contact met verschillende Vietnamese distributeurs, importeurs en retailers. Een prachtige opportuniteit om feedback te ontvangen op jouw producten en jouw mogelijkheden te horen op de Vietnamese markt! Dit evenement wordt gratis aangeboden door de RVO en is meest waardevol in combinatie met onderstaande activiteiten.

Fysieke Handelsmissie  – Nadat de eerste contacten zijn gelegd, mede dankzij de matchmaking, reizen wij af naar Vietnam. Om hier de opgedane contacten fysiek te ontmoeten. Daarnaast heeft deze handelsreis als doel om kennis te maken met het land, de cultuur, de F&B markt, en de huidige verkooppunten van verschillende voedingsmiddelen zoals supermarkten en conveneince stores. Deze reis staat gepland in juni / juli.

Beursdeelname – Ter afsluiting en het derde contactmoment van de Roadshow neem je deel, middels het Nederland Paviljoen, aan de Food & Hotel Vietnam. Die zal plaats vinden van 7 – 9 december 2022 Deze toonaangevende Food & Beverage beurs is de grootste van het land. Een uitgelezen kans zakelijk afspraken waar te maken en jouw merk breed te presenteren aan het grote publiek!

KOSTEN

De RVO biedt de matchmaking gratis aan, maar het meest waardevol in combinatie met de handelsmissie en beursdeelname. Deze twee activiteiten worden als pakket aangeboden voor €5.000 exclusief btw en reis en verblijfkosten per bedrijf. Daarnaast worden de activiteiten ook individueel aangeboden. Deze kosten zijn dus alleen van toepassing als u ook besluit aan de twee fysieke activiteiten deel te nemen.

AANMELDEN

Deelnemende bedrijven kunnen zich aanmelden bij Wilco Boer, door een mail te sturen naar [email protected].
Wel moeten de bedrijven passen binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van de Roadshow. Na aanmelding zult u een bevestiging ontvangen.

MEER WETEN?

Bekijk de flyer van de Roadshow hier! Heeft u vragen over de Roadshow? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met Wilco Boer:

T: +316 46 32 60 23
E: [email protected]

Deze Roadshow Vietnam 2022 wordt georganiseerd door de Dutch Business Association Vietnam (DBAV), in samenwerking met de Nederlandse Ambassade van het Koninkrijk van Nederland in Vietnam en Export Partner.