China Food & Hospitallity internationale beurs ⋆ Export Partner

Food & Hospitality China

FHC Shanghai Global Food

FHC Shanghai Global Food Trade Show is de toonaangevende uitgebreide tentoonstelling platform in China. De belangrijkste tentoonstellingen omvatten zeevruchten, high-end zuivelproducten en oliën; thee en koffie. Maar ook bakkerijproducten en gelato; snacks, zoetwaren en chocolade; high-end food supply chain; catering design en decoratie. Het tentoonstellingsaanbod is in 2021 verder uitgebreid. Naast de basis van de oorspronkelijke thema paviljoens. Zullen de thema paviljoens van ingeblikt voedsel, hotpot ingrediënten en benodigdheden en internationale catering merk toeleveringsketen worden toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het voedsel toepassingsgebied en het gebied van de lokale keuken cultuur breder zal verrijken.

Professionele tentoonstellingsruimtes en een reeks diverse internationale wedstrijden en fora zullen samen een opwindend podium creëren. Interactieve communicatiekanalen zoals trade matching en professionele forums zullen ook tegemoetkomen aan de behoeften van binnen- en buitenlandse doelgroepen voor internationale voeding, service en marktuitbreiding op FHC.
2021 is een nieuwe ontwikkelingskans voor exposanten in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Kom naar het Nederlands paviljoen in Shanghai New International Expo Centre!

Reizen naar China?

China hanteert strenge regels voor wat betreft het reizen naar dit land. Omdat we nog niet 100% zeker weten of we in november mogen afreizen naar China zetten we in op 2-mogelijkheden van deelname. Blijven de grenzen nog even gesloten, staan we hier met onze inmiddels welbekende succesformule, het alternatieve Nederland paviljoen:

Beurzen - Export Partner - Sial Toronto - Worldwide

Deelname aan deze lounge kan vanuit Nederland zelf. Wij bieden je dan het volgende:

  • Nederlandse vertegenwoordiging op de stand voor het warm ontvangen van uw bestaande relaties, maar ook voor een eerste introductie bij potentiële zakenpartners;
  • Samples/ Mock-ups en brochures gepresenteerd op de lounge;
  • Bedrijfslogo zichtbaar op de wanden van de lounge;
  • Bedrijfsvideo / presentatie draaiend op groot tv scherm in de lounge;
  • Zichtbaarheid in een markt waar het investeren in een relatie voor zakendoen belangrijk is. Ook in deze tijden.

Kunnen we in november wel afreizen naar China, dan gaan we ervoor zorgen dat je met een eigen stand zichtbaar kunt staan!

Hier een terugblik naar de succesvolle editie in 2020, waarbij de grenzen ook al gesloten waren. Tijdens deze editie zijn er mooie kansen ontstaan voor de Nederlandse deelnemers en zijn er zelfs contracten gesloten.

 

Binnenkort meer informatie! Op de hoogte gehouden worden?

Wil je op de hoogte blijven van de mogelijkheden voor de FHC Shanghai? Dat kan door middel van het aanleveren van het aanmeldformulier of rechtstreeks contact op te nemen met Daan Busscher.

Export Partner: Trade Exhibitions & Missions (voorheen de Nederlandse Export Combinatie) handelt als de exclusieve agent in Nederland voor Informa Markets (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.