FHA Singapore | Food & Beverage | Export Partner

FHA Food & Beverage | Singapore

Let op! Deze beurs is verplaatst naar september 2022!

Duik in de wereld van voedingsmiddelen & dranken in het hart van Zuidoost Azië, Singapore. De FHA Singapore is al ruim 40 jaar één van de belangrijkste internationale voedingsmiddelen beurzen voor Azië. Verdeeld over 50.000m2 beursgrond tref je alle sectoren aan die je kunt bedenken binnen de F&B branche. Van ingrediënten tot verpakte producten, dranken & likeuren tot aan (verse) groenten en fruit en de laatste ontwikkelingen op het gebied van Foodprocessing en logistiek.

De FHA Singapore vond altijd één keer in de twee jaar plaats, maar zal met ingang van 2022 terugkeren als jaarlijkse beurs. Door het uitstellen van deze beurs in 2018, staan de ruim 50.000 professionele bezoekers te popelen om uw producten te scouten voor de Aziatische markt. Want dat is Singapore, de Gateway naar de rest van Azië.

Waarom is deze beurs voor u zo interessant?

De stadsstaat Singapore heeft een chronisch tekort aan land, arbeidskracht, water en energie. Om deze reden is Singapore genoodzaakt meer dan 90% van het voedsel te importeren. Daarnaast heeft Singapore een goed ontwikkelde voedingssector en streeft men naar een zeer gedifferentieerd aanbod. Omdat het land de meest open economie heeft van Zuidoost-Azië is dit mogelijk. Concreet zijn er geen invoerrechten op voeding, enkel op alcohol (auto’s, petroleum en tabaksproducten) en de invoerreglementering is transparant en relatief eenvoudig in vergelijking met omringende landen. De FHA Singapore staat voor de vele importeurs en distributeurs uit Singapore en omgeving bekend als het platform om aan (nieuwe) importproducten te komen.

  • De 2022 editie van de FHA F&B brengt naar verwachting zo’n 2000 standhouders uit ruim 100 verschillende landen samen in de Singapore Expo in Singapore. 4 dagen lang lopen inkopers rond om hun assortimentslijst uit te breiden en nieuwe kennis & producten op te doen.
  • Export Partner organiseert het Nederland paviljoen op deze beurs en wij helpen u graag op weg in deze bijzondere ‘gateway’ exportmarkt richting de rest van Azië. Naast dat wij u volledig ontzorgen in uw beursdeelname, zullen wij u introduceren bij onze waardevolle contacten binnen retail Singapore e/o. Kortom, wij zorgen ervoor dat u kunt performen tijdens de 4-daagse beurs in het hart van Zuidoost Azië.

FHA-Food & Beverage – The Largest International F&B Showcase In Asia

Deelname aan FHA Singapore

De kosten voor deelname aan deze beurs bedragen €795,- per m2*, excl. BTW. Wij adviseren om deel te nemen met een minimale stand grootte van 9m2. Voor dit bedrag krijgt u volledige ondersteuning vanuit Export Partner en verzorgen wij voor u een stand + inrichting op een A-locatie bij de beurs.

*prijs is onderhevig aan koerswijziging

Bij deelname aan het Nederland paviljoen heeft u ook nog de mogelijkheid tot subsidie vanuit de Nederlandse overheid waardoor de totale kosten voor deelname met maximaal € 2500,- verminderd kunnen worden. Laat uw contactgegevens achter voor een gratis adviesgesprek over uw mogelijkheden om aanspraak te maken op deze subsidie.

Bij het achterlaten van uw contactgegevens sturen wij vrijblijvend meer informatie over deze beurs.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over deelnemen FHA Singapore en een gratis adviesgesprek? Laat dan hier uw contactgegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wellicht komt jouw bedrijf in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €2500, die als korting gebruikt kan worden. Meer informatie hierover is op te vragen bij Daan Busscher.

 

Deze link brengt je naar de uitgebreide lijst van de sectoren vertegenwoordigd. Hieronder vindt u een terugblik op vorig jaar, neem alvast een kijkje nemen en ‘proef’ de sfeer: