FHA Singapore | Food & Beverage | Export Partner

FHA Food & Beverage | Singapore

Bent u actief binnen de voedingsmiddelen & dranken en heeft uw organisatie interesse in de Aziatische markt? De beurs is al 40 jaar één van de meest vooraanstaande beurzen voor de internationale voedingsmiddelen markt. Ga met ons mee en pak uw plek op het Nederland Paviljoen! 

Waarom is deze beurs voor u zo interessant?

De FHA Food & Beverage onderstreept met meer dan 40 jaar ervaring de meest uiteenlopende producten op gebied van voeding en drank, maar ook innovaties binnen deze markt.

Meer dan 70% van de exposanten bestaat uit directe fabrikanten en naar verwachting zal maar liefst 15% van hen dit platform inzetten als lanceerplatform voor nieuw op de markt gebrachte innovaties.

Deze beurs biedt leveranciers en producenten van over de hele wereld waardevolle toegang tot kwaliteitskopers, waaronder distributeurs, importeurs, fabrikanten en retailers. Daarnaast geeft het de gelegenheid om de huidige ontwikkelingen en trends binnen de voedingsmiddelen industrie te ontdekken.

FHA-Food & Beverage – The Largest International F&B Showcase In Asia

Kosten

De kosten voor deelname aan deze beurs bedragen €895,- per m2, met een minimale afname van 9m2. Hiervoor verzorgen wij een uw an een prachtige stand, inrichting en A-locatie op de beurs!

Mogelijk komt uw onderneming in aanmerking voor een kortingsvoucher vanuit de RVO van €2.500,-. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Aanmelden

Deelnemende bedrijven kunnen zich aanmelden bij Daan Busscher, stuur daarvoor een mail naar [email protected] of bel: 06-24169017.

Hieronder vindt u een terugblik op de beurs van 2021, neem alvast een kijkje nemen en ‘proef’ de sfeer!

Website van de FHA – Klik hier