CES Las Vegas ⋆ Export Partner

CES Las Vegas

Sinds 1967 is CES Las Vegas uitgegroeid tot het wereldwijde podium voor innovatie. Ieder jaar komen hier meer dan 180.000 deelnemers vanuit meer dan 160 landen bij elkaar. CES is dé plek om contact te leggen en zaken te doen met investeerders, corporates en tech influentials. Meer dan 6.000 aanwezige journalisten en bloggers bieden de deelnemers unieke kansen om internationale publiciteit voor hun innovaties te genereren.

Info CES Las Vegas

Hoe werkt een deelname?

Bedrijven die zich hebben aangemeld zullen worden geselecteerd door een onafhankelijke expert jury op basis van een aantal kwalificaties en moeten goedgekeurd worden door de CTA. Deelname staat open voor organisaties die goedkeuring hebben van CTA en voldoen aan onderstaande criteria:

  1. Zij passen binnen een door CTA bepaald interessegebied en vertegenwoordigen een van de technologieën waar Nederland zich op internationale schaal in onderscheidt, binnen de aangegeven focus-gebieden.
  2. Het betreft een technologie met de potentie om bij te dragen aan een verantwoordelijke toekomst, een ‘responsible future’ technologie.
  3. Het product of de dienst is innovatief en potentieel baanbrekend.
  4. Het product is beschikbaar om gedemonstreerd te worden met een functionerend businessmodel.
  5. Het bedrijf heeft de ambitie om op korte termijn internationaal op te schalen.

Wat zijn de kosten van CES Las Vegas?

Voor een realistisch beeld van de kosten kunt u ons bellen of mailen! Wij van Export Partner schetsen dan voor u een beeld van de kosten. Maar wist u dat u 50% subsidie kunt krijgen voor de deelnamekosten. Speciaal voor deze missie is een subsidie-arrangement ontwikkeld. Als u voldoet aan de voorwaarden betaalt u ongeveer € 2.000 per bedrijf. De andere 50% betaalt RVO.

Deelnemen aan CES Las Vegas?

Plaats geheel vrijblijvend uw reservering voor de CES in Las Vegas en sta bovenaan de wachtlijst voor inschrijving. 

Geheel vrijblijvend reserveren kan tot 10 september. U komt automatisch op de wachtlijst en wij nemen u mee in de voorbereidingen tot aan de opening van de officiële inschrijvingen. Vanaf 10 september zullen wij u benaderen om uw reservering om te zetten in een definitieve inschrijving.

Officiële inschrijving opent op 10 september 2021 

Inschrijven na 10 september? Bij beschikbaarheid van stands worden deze gehonoreerd en toegewezen op basis van aanvraagdata. Alle reserveringen tot 10 september gaan voor op alle inschrijvingen na 10 september.

Meer informatie?  Neem contact op met onze afdeling Beurzen via [email protected] of bel +31 (0)30 – 293 64 75.