Caspian Agro 2024 ⋆ Export PartnerExport Partner

Caspian Agro 2024


De Kaspische Zee-regio bloeit op als een belangrijke speler in de wereld van landbouw en voedselproductie, en de vraag naar innovatieve technologieën en frisse methoden neemt razendsnel toe. Wil je meegroeien in deze groene golf van ontwikkeling? Schrijf je dan in voor de 17e editie van de Caspian Agro Beurs, de meest vooraanstaande B2B-beurs in de landbouwsector in de regio, van 15 – 17 mei 2024. Zet je naam op de kaart in dit vruchtbare agrarische landschap – “zaai” vandaag nog de “zaden” van succes voor morgen! 

Waarom is de Caspian Agro zo interessant voor jou?

De landbouwsector van de Kaspische regio maakt momenteel grote veranderingen door, aangedreven door de behoefte om voedselzekerheid te vergroten en de afhankelijkheid van import te verminderen. Dit creëert een unieke ruimte voor innovatie en vooruitgang, met name op het gebied van efficiënte teelttechnieken en duurzaam bodem- en waterbeheer. Of je nu actief bent in de landbouw, veehouderij of een gerelateerde industrie, er liggen volop kansen op de Caspian Agro Beurs. Het evenement is een fantastisch platform voor uitwisseling van ideeën, het smeden van samenwerkingen en het stimuleren van groei. 

Wat kun je verwachten van de Caspian Agro?

De Caspian Agro Beurs is een cruciaal knooppunt in de agrarische industrie, zowel lokaal als internationaal. Elk jaar brengt het evenement vooraanstaande bedrijven uit de sector bij elkaar om de nieuwste technologieën en geavanceerde teeltmethoden te presenteren. De Caspian Agro Beurs is de kans om relaties aan te gaan met landbouwingenieurs, adviseurs, boerderijeigenaren, bedrijfsleiders, besluitvormers, specialisten in energie en irrigatie en voedselproducenten en distributeurs in de regio. Met de steun van het Ministerie van Landbouw is de Caspian Agro beurs een toonaangevend evenement dat elk jaar invloedrijke handelskopers en projectontwikkelaars aantrekt. Als exposant op de beurs krijg je de unieke kans om jouw technologieën, oplossingen, diensten en producten aan een breed publiek te presenteren. Met 17 jaar geschiedenis is deze beurs het kloppend hart van de besluitvorming in de regio voor zowel de publieke als de private sector. 

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de groei en ontwikkeling van de landbouwsector in de Kaspische regio. Reserveer nu alvast jouw plek op het Nederland paviljoen en word deel van de maximaal twaalf deelnemende bedrijven. 

Het Nederland paviljoen op de Caspian Agro

Om jou goed op te laten vallen tijdens deze beurs organiseren wij het wereldwijd bekende Nederland Paviljoen. Dit paviljoen heeft een unieke en opvallende uitstraling waar de bezoeker niet omheen kan, met voldoende ruimte voor jouw commerciële uiting. Boven op de uitstekende zichtbaarheid word je door ons van A tot Z ontzorgd, dit zodat je volledig de focus kunt leggen op verkoop en marketing. Je kunt altijd rekenen op:  

  • Een toplocatie op de beurs; 
  • Uitstekende zichtbaarheid met een opvallend NL-Paviljoen; 
  • Nederlandse look & feel, maar focus op jouw bedrijf met eigen uitstraling en naamsvermelding; 
  • Met wit opgeleverde wanden;
  • Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie & standbouwer;
  • Gaaf standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 
  • Volledig ingerichte stand, voorzien van alle gemakken (tafels, stoelen e.d.); 
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 
  • Een enthousiast Export Partner team op locatie (alle beursdagen); 
  • En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten).

Aanmelden voor het NL Paviljoen

Meld je aan of plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze experts Daan Busscher of Joep van den Akker. Je kunt contact met hen opnemen via onderstaande gegevens:    

E: [email protected] | T: +31 (0)6 – 24 16 90 17 | E: [email protected] | T: +31 (0) 30 29 36 475 

Je kunt ook zelf een kijkje nemen op de eigen website van de Caspian Agro