Canadian Dairy Xpo ⋆ Export PartnerExport Partner

Canadian Dairy Xpo

CANADIAN DAIRY XPO


Betreed de wereld van zuivelinnovatie op de Canadian Dairy XPO, die plaatsvindt op 3 en 4 april 2024 in Stratford, Canada. Als Nederlandse zuivelondernemer krijg je de kans om deel te nemen aan deze vooraanstaande beurs en je producten te presenteren aan de Canadese industrie. 

WAAROM IS CANADA INTERESSANT VOOR JOU? 

Canada is een van ’s werelds grootste producenten van zuivelproducten. De Canadese boer is zeer geïnteresseerd in innovaties, duurzaamheid en technologieën in de zuivelsector. De Canadian Dairy XPO biedt de ideale omgeving om de nieuwste trends en technologieën in de zuivelsector te presenteren. 

             

DE CANADIAN DAIRY XPO 

De Canadian Dairy XPO is een toonaangevende beurs die professionals uit de zuivelindustrie samenbrengt. Met deelname van vooraanstaande bedrijven en experts, biedt de beurs een platform om te netwerken, kennis op te doen en de nieuwste zuivelinnovaties te presenteren. De 2024-editie belooft een dynamisch evenement te worden met exposanten die de nieuwste technologieën en producten presenteren. 7000 bezoekers doen hier inkopen van de laatste technieken. 

  

HET NEDERLAND PAVILJOEN OP DE CANADIAN DAIRY XPO 

Voor Nederlandse zuivelbedrijven die willen schitteren op de Canadian Dairy XPO, organiseren wij het Nederland Paviljoen. Hier kun je jouw zuivelproducten en -innovaties op een opvallende manier presenteren. Meld je nu aan voor het paviljoen en profiteer van: 

  

– Een strategische locatie op de beurs; 

– Opvallende zichtbaarheid met het NL-Paviljoen; 

– Nederlandse uitstraling met de focus op jouw bedrijf en naamsvermelding; 

– Geen zorgen over registraties bij de beursorganisatie en standbouwer; 

– Een aantrekkelijk standdesign met luxe afwerking en jouw bedrijfslogo prominent zichtbaar; 

– Een volledig ingerichte stand met alle benodigdheden (tafels, stoelen, etc.); 

– Uitgebreide netwerkmogelijkheden; 

– Een enthousiast Export Partner team ter plaatse gedurende alle beursdagen; 

– En nog veel meer (behalve onvoorziene kosten). 

 

AANMELDEN VOOR HET NL PAVILJOEN 

Wij bieden een all-in-pakket op de Canadian Dairy XPO-beurs aan voor €8.995,-. Daarnaast betaal je eenmalig registratiekosten van €795,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten. Er zal naast zal naast de beurs, ook een een veldprogamma worden opgezet.  

Waar gaan we heen: 

– Melkveehouderij
Omafra 

Meld je aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze experts, Daan Busscher of Joep van den Akker. Zij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens: 

  

E: [email protected] | T: +31 (0)30 29 36 47 5   

E: [email protected] | T: +31 (0)30 29 36 47 5 

  

Neem ook zelf een kijkje op de eigen website van de Canadian Dairy XPO.