BIOFACH Nürnberg 2023 ⋆ Export PartnerExport Partner

BIOFACH Nürnberg 2023

De BIOFACH is wereldwijd de grootste internationale vakbeurs op het gebied van biologische producten. De beurs biedt een vrijwel compleet overzicht van het aanbod aan biologische producten, van grondstof tot eindproduct. De BIOFACH is hét platform waar vraag en aanbod op dit terrein elkaar ontmoeten. Van 14 t/m 17 februari ook wel de supermarkt voor inkopers met een biologisch portfolio.

Wat kunt u verwachten?

Op de BIOFACH staat het ontmoeten, netwerken en uitdelen van ideeën met alle verantwoordelijke personen en bedrijven in de industrie centraal. In de verschillende hallen staan gespecialiseerde bedrijven klaar om u te ontmoeten. Een perfecte kans om in contact te komen met interessante mensen en om nieuwe markten te ontdekken.

De BIOFACH is ook een plek waar er gesproken wordt over de toekomst van de bio-industrie. Problemen worden aangekaart en opgelost. Opkomende trends op het gebied van duurzaamheid worden besproken, bijvoorbeeld plantaardige producten, klimaat neutrale productie en innovatie op het gebied van verpakkingen.

In samenwerking met de VIVANESS, International Trade Fair for Natural Cosmetics biedt BIOFACH een nieuwe sector aan. Naast de voedingsindustrie kan nu ook de internationale cosmetica markt beschouwd worden op de BIOFACH!

Kosten

Deelname aan het vernieuwde Nederland paviljoen kost éénmalig €4.995,-. Dit bedrag is geldig bij goedkeuring van de RVO MKB beursvoucher, anders kost deelname €7.495,-.

Hiervoor krijgt u natuurlijk erg veel terug:

  • Maximale exposure van jouw merk(en) op een gloednieuw Nederland paviljoen in hal 5. Dit trekt geheid de aandacht van de bezoekende inkopers!
  • Op die 7,5m2 krijg jij een desk met logo, ruimte voor jouw producten en een paneel voorzien van jouw bedrijfsbranding (mag je zelf ontwerpen);
  • Ontzorging in de voorbereiding (wij regelen jouw inschrijven.. Scheelt een hoop tijd) en ondersteuning op locatie (vanuit Export Partner en BioNederland) gedurende de beurs;
  • Toegang tot de lounge, centraal in het paviljoen, om even apart te zitten met relaties, of voor een kop koffie/ refreshment tijdens de beurs. Hier sluiten we de dag af met een borrel;
  • Meer extra’s die ervoor zorgen dat jij je kunt richten op sales!

Aanmelden

Deelnemende bedrijven kunnen zich aanmelden bij Daan Busscher, door een mail te sturen naar [email protected]

Meer weten?

Heeft u vragen over deelname aan de BIOFACH? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met Daan Busscher:

T: +316 24169017

E: [email protected]