SIAL Middle EastUw foodbeurs voor de Middle East

 

De SIAL Middle East beurs heeft een wereldwijd netwerk en staat voor kwaliteit. Deze beurs biedt je een platform voor de export van jouw voedingsmiddelen naar het Midden-Oosten.

Waarom is deze beurs voor u interessant?

 

De afgelopen 11 jaar is de SIAL Abu Dhabi gegroeid tot een sterk internationaal platform voor het vermarkten van uw producten in de voedingsmiddelenbranche richting het Midden-Oosten. Steeds meer landen weten hun weg te vinden naar de SIAL ME die ook weer ingangen biedt richting Noord-Afrika.

De SIAL ME vindt jaarlijks plaats in Abu Dhabi’s National Exhibition Centre en wordt gesteund door een nauwe betrokkenheid vanuit het ministerie Abu Dhabi Agriculture and Food Safety Authority, de ADAFSA.
Door de directe betrokkenheid vanuit ADAFSA en de samenwerking tussen Export Partner en de Landbouwraad Golfstaten kunnen handelsbelemmeringen snel worden besproken. Ook de samenwerking tussen Export Partner en Diamond EMEA Business Hub maakt dat wij direct in contact staan met retail in de Golfstaten en vooraanstaande importeurs & distributeurs voor jouw producten. Het Nederland paviljoen op de SIAL Middle East brengt alle kansen en mogelijkheden voor jou samen in 3 dagen op één locatie.

 

WE ARE THE NETHERLANDS

 

Zo bemachtigt je jouw stand binnen het Nederland paviljoen:

Voor het eerst sinds de oprichting van de SIAL Middle East zal er een Nederland paviljoen worden georganiseerd. Dit Nederland paviljoen biedt je de mogelijkheid om met jouw eigen stand en eigen identiteit gepresenteerd te staan onder de ‘We are the Netherlands’ branding.

Het Nederland paviljoen verbindt jou en andere Nederlandse deelnemers aan de SIAL ME met duizenden bezoekers opzoek naar uw producten. Export Partner zal voor je aan alles denken, van inschrijving bij de beurs tot aan het uitnodigen van potentiële partners voor de Golfregio. Daarnaast staat ook het ontzorgen tijdens de beurs op locatie bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden jou het platform op de beurs voor het Middle East zodat je kunt focussen.

Stand NL pavilion Eurasia

Voordelen van een Nederland paviljoen:

  • Leer van andere ondernemers die zaken (willen) doen in de Golfregio.
  • Goed zichtbaar voor belangrijke (potentiële) zakenpartners.
  • Geniet van het volledig worden ontzorgt tijdens jouw beursdeelname, van A tot Z begeleidt Export Partner je bij jouw deelname.
  • Profiteer van netwerkrecepties voor alle deelnemers aan het Nederland paviljoen.
  • En natuurlijk geen verborgen kosten en onvoorziene omstandigheden bij jouw standbouw.

 

Wist u dat?

 

SIAL Abu Dhabi Middle East Export Partner

Deelnemen?

Wil je aanmelden? Dat kan door middel van het aanmeldformulier. Met aanmelden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden. Voor meer informatie over deze voorwaarden of bij vragen kun je contact opnemen met Daan Busscher

Wellicht komt jouw bedrijf in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €2500, die als korting gebruikt kan worden. Meer informatie hierover is op te vragen bij Daan Busscher.

 

Export Partner: Trade Exhibitions & Missions (voorheen de Nederlandse Export Combinatie) handelt als de exclusieve agent in Nederland voor SIAL (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.Wij nodigen u graag uit om met ons mee te gaan naar dit event. Geinteresseerd? Meld u dan aan.