SIAL Middle East

Uw foodbeurs voor het Midden-Oosten

De SIAL heeft een wereldwijd netwerk en staat voor kwaliteit. De SIAL Middle East biedt u een platform voor de export van uw voedingsmiddelen naar het Midden-Oosten.

 

Waarom is deze beurs voor u interessant?

De afgelopen 11 jaar is de SIAL Abu Dhabi gegroeid tot een sterk internationaal platform voor het vermarkten van uw producten in de voedingsmiddelenbranche richting het Midden-Oosten. Steeds meer landen weten hun weg te vinden naar de SIAL ME die ook weer ingangen biedt richting Noord-Afrika.

De SIAL ME vindt jaarlijks plaats in Abu Dhabi’s National Exhibition Centre en wordt gesteund door een nauwe betrokkenheid vanuit het ministerie Abu Dhabi Agriculture and Food Safety Authority, de ADAFSA.
Door de directe betrokkenheid vanuit ADAFSA en de samenwerking tussen Export Partner en de Landbouwraad Golfstaten kunnen handelsbelemmeringen snel worden besproken. Ook de samenwerking tussen Export Partner en Diamond EMEA Business Hub maakt dat wij direct in contact staan met retail in de Golfstaten en vooraanstaande importeurs & distributeurs voor uw producten. Het Nederland paviljoen op de SIAL Middle East brengt alle kansen en mogelijkheden voor u samen in 3 dagen op één locatie.

 

WE ARE THE NETHERLANDS

Bemachtig uw stand binnen het Nederland paviljoen:

Voor het eerst sinds de oprichting van de SIAL Middle East zal er een Nederland paviljoen worden georganiseerd. Dit Nederland paviljoen biedt u de mogelijkheid om met uw eigen stand en eigen identiteit gepresenteerd te staan onder de ‘We are the Netherlands’ branding.

Het Nederland paviljoen verbindt u en andere Nederlandse deelnemers aan de SIAL ME met duizenden bezoekers opzoek naar uw producten. Export Partner zal voor u aan alles denken, van inschrijving bij de beurs tot aan het uitnodigen van potentiële partners voor de Golfregio. Ook het ontzorgen tijdens de beurs op locatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden u het platform op de beurs voor het Midden-Oosten zodat u kunt performen.

Voordelen van een Nederland paviljoen:

Leer van andere ondernemers die zaken (willen) doen in de Golfregio.

Goed zichtbaar voor belangrijke (potentiële) zakenpartners.

Geniet van het volledig worden ontzorgt tijdens uw beursdeelname, van A tot Z begeleidt Export Partner u bij uw deelname.

Geniet van netwerkrecepties voor alle deelnemers aan het Nederland paviljoen.

Geen verborgen kosten en onvoorziene omstandigheden bij uw standbouw.

 

Wist u dat?

De SIAL jaarlijks plaatsvindt en blijft groeien in volume en bekendheid

SIAL Middle East onderdeel is van het SIAL netwerk wereldwijd

Er ruim 1.100 exposanten vertegenwoordigd staan op de beurs

Er ruim 10.000 bezoekers (B2B) per dag de beursvloer weten te bereiken

Ruim 50 landenpaviljoens vertegenwoordigd staan, en straks ook Nederland

Er contracten t.w.v. 7.2 biljoen (AED) zijn gesloten in 3 dagen in 2019

Abu Dhabi ook een gateway naar de rest van het Midden- Oosten vormt

 

Deelnemen?
Wilt u zich aanmelden? Dat kan door middel van het aanmeldformulier. Met aanmelden gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden. Voor meer informatie over deze voorwaarden of bij vragen kunt u contact opnemen met Daan Busscher

 

Mogelijk komt u in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €2500, die als korting gebruikt kan worden. Meer informatie hierover is op te vragen bij Daan Busscher.

 

Export Partner: Trade Exhibitions & Missions (voorheen de Nederlandse Export Combinatie) handelt als de exclusieve agent in Nederland voor SIAL (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.

Wij nodigen u graag uit om met ons mee te gaan naar dit event. Geinteresseerd? Meld u dan aan.