Coaching & Consultancy

VERSTERK UW EXPORTKRACHT

Richten we ons op de juiste landen, verkoopkanalen en klanten?
Welke trends zijn er internationaal binnen ons segment en welke strategie werkt? Hoe zit het met concurrentie in het buitenland?
Hoe moeten we onze organisatie inrichten voor optimaal exportsucces?

Internationaal zakendoen biedt kansen, maar leidt ook tot nieuwe vraagstukken. Specifieke uitdagingen die vragen om een diepere marktkennis en export know-how. Export Partner staat organisaties, ondernemers en leidinggevenden bij in het oplossen van die vraagstukken. Middels persoonlijke coaching of concreet advies.

Guido Jacobs (Export Partner, voorheen NEC) heeft een verfrissende kijk op onze business gegeven door middel van persoonlijke coaching en zijn zeer brede ervaring. Met de juiste invalshoeken maken we nu grote stappen richting internationalisering’. – Nicole Vermeer van Sunday Brush.

Coaching & Concultancy-Export Partner-Versterk uw Exportkracht
Coaching en Consultancy Foodbeurs Japan 2021

SOEPEL INTERNATIONALISEREN

Spar met ons over nieuwe markten, kanalen, producten. Wat zijn de valkuilen en wat zijn de best practices? Beurzen, subsidies, handelsmissies? Export optuigen: wat heeft jouw organisatie nodig, bijvoorbeeld qua mensen? En wat is de impact op productiecapaciteit, productontwikkeling, of processen en systemen waarmee wordt gewerkt? Gedurende de export-ontwikkeling en de groei van je bedrijf, helpen wij jouw organisatie met alles wat je daarbij tegenkomt.

Ontvang een gratis coaching traject van Export Partner met de SIB-coaching voucher t.w.v. €2.500.

Kijk hier voor meer informatie

of neem contact op met pepijn@exportpartner.com of guido@exportpartner.com