Beurzen

ELKE BEURS EEN SUCCES

Netwerken, nieuwe samenwerkingen, belangrijke deals en omzetgroei uit het buitenland: tijdens de internationale handelsbeurzen van de wereld gebeurt het. Export Partner is al decennia lang thuis op de beursvloer. Als bezoeker en deelnemer, maar ook als organisator van Nederland paviljoens en individuele beursdeelnames. Ontzorgen van een beursdeelname is hierbij ons credo – als exposant kan jij je zo volledig richten op je (potentiële) zakenpartners. Wij regelen de rest.

Stand The Netherlands pavilion Export Partner

VAN FOODEX TOT MAISON + OBJET

Naast het faciliteren van individuele deelnames aan een groot aantal lokale beurzen binnen Azië (o.a. Myanmar, Filipijnen, Vietnam en India), organiseren wij de Nederland paviljoens op de toonaangevende internationale vakbeurzen. 

Waterland Brewery, exposant Nederland paviljoen

Dit doen wij bijvoorbeeld op de FHA Singapore, de FOODEX Japan, de SIAL Canada, Growtech Turkije, Maison + Objet in Parijs en de PLMA Chicago. Meer weten? Bekijk onze agenda voor de volledige beurzenlijst en inschrijvingsdata.

Beurzen- Export Partner- Waterland brewery
Beurzen- Export Partner- Haal meer uit uw beursdeelname

HAAL MEER UIT UW BEURSDEELNAME

Voor de beurs

Jouw deelname wordt breed aangekondigd via onze sociale media- en netwerkkanalen. Ook wordt in samenspraak met een van onze exportmanagers een leadlijst opgesteld voor de regio. We helpen met het opstellen van de salespitch, gieten alle POS materialen in de taal van toepassing, verzorgen de eerste introductie uit naam van jouw bedrijf en regelen afspraken voor op de beurs.

Tijdens de beurs

Bij een deelname aan het Nederland paviljoen is er altijd iemand vanuit Export Partner aanwezig voor de algehele coördinatie en organisatie. Geen exportmanager binnen de organisatie beschikbaar om de stand te bemannen? Laat dat een beursdeelname niet in de weg staan en boek een exportmanager van Export Partner. Uit naam van jouw bedrijf gaan onze ervaren exportmanagers aan de slag vanuit jouw stand.

Na de beurs

Niets is belangrijker dan het direct opvolgen van nieuwe leads. Veel bedrijven missen het gewenste resultaat uit hun beursdeelname doordat ze niet zorgvuldig iedereen weten op te volgen. Direct na afloop van de beurs verzorgt Export Partner de lead follow-up om jouw doelen te kunnen verwezenlijken.